Dershanelerin özel okula dönüştürülmesinin kolaylaştırılması - Son Dakika
Güncel

Dershanelerin özel okula dönüştürülmesinin kolaylaştırılması

Dershanelerin özel okula dönüştürülmesinin kolaylaştırılması

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen "Özel Dershaneler ve Özel Eğitim Merkezleri İstişare ve Bilgilendirme Toplantısı" Şanlıurfa'da yapıldı.

27.11.2013 00:01

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen "Özel Dershaneler ve Özel Eğitim Merkezleri İstişare ve Bilgilendirme Toplantısı" Şanlıurfa'da yapıldı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü konferans salonunda yapılan toplantıya, Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Zübeyir Yılmaz ile 12 ilden gelen dershane ve özel eğitim merkezi temsilcileri katıldı.

Yılmaz, burada yaptığı konuşmada, dershanelerle ilgili uzun süren çalışma ve araştırmalar doğrultusunda bir süreç yürütüldüğünü belirtti. Sürecin son günlerde daha çok kamuoyu gündemini meşgul etmeye başladığını anlatan Yılmaz, bölge illerindeki ilgili tarafların görüş ve önerilerini alacaklarını belirtti.

Tarafların teklif ve önerilerini ilgili yerlere ulaşmasını sağlayacaklarını vurgulayan Yılmaz, şunları kaydetti:

"Burada herkes görüş ve önerilerini rahatlıkla dile getirecek. Mümkün olduğunca fazla görüş alabilmek için görüşlerin kısa ve net olarak ifade edilmesini istiyoruz. Sürecin hayırlı olmasını ve buradan yararlı olacak fikirlerle ayrılmayı arzu ediyoruz. Meseleleri konuşa konuşa halletmek insan topluluğuna mahsus bir erdemliliktir. Bu erdemliliği en iyi şekilde yerine getirme amacıyla toplantının verimli geçmesini sizlerin desteğiyle sağlayacağımıza inanıyoruz. Konuşa konuşa sorunlara çözüm üretmek bizim görevimiz."

Yaklaşık 3 saat süren toplantıda dershane ve özel eğitim merkezlerinin temsilcileri görüş ve önerilerini dile getirdi.

Bir süre toplantıyı izledikten sonra salonu terk eden bazı dershane temsilcisi ise süreçte mağdur edildiklerini öne sürdü.

Toplantı bitiminde gazetecilere değerlendirmede bulunan Yılmaz , bu tür konularda farklı görüş ve tekliflerin olmasını normal karşıladıklarına ifade ederek, "Konuyla ilgili görüşü olan herkesi sonuna kadar sabırla dinledik. Toplantının verimli geçtiğine inanıyoruz" dedi.

-zübeyir yılmaz

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Dershanelerin özel okula dönüştürülmesinin kolaylaştırılması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement