Derince ve Körfez'e Hafriyat Sahaları Açılacak - Son Dakika
Güncel

Derince ve Körfez'e Hafriyat Sahaları Açılacak

Derince ve Körfez\'e Hafriyat Sahaları Açılacak

Kocaeli Valiliğince yapılan çevre toplantısında Derince ile Körfez ilçelerinde yeni hafriyat döküm sahalarının açılacağı ifade edildi.

25.02.2014 10:49  Güncelleme: 10:46

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Gökmen Mengüç'ün ev sahipliğinde ilçe belediyelerinin katıldığı çevresel atık konulu yemekli toplantı Vali Yardımcısı Osman Sarı'nın iştirakiyle Antikkapı Restoran'da gerçekleştirildi. Hafriyat Denetim Şube Müdürü Ali Bilgi, Çevre ve Şehircilik İl Müdür ü Mehmet Ersan Aytaç, İl Jandarma ve İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileriyle ilçe belediyelerinin ilgili birimleri toplantıda hazır bulundu.

KOCAELİ ÇEVREYE ÖNEM VERİYOR

Toplantıda konuşan Vali Yardımcısı Sarı, ''Kocaeli, gerek Büyükşehir gerekse ilçe belediyelerinin yaptığı çalışmalarla çevreye önem verdiğini gösteriyor. Yapılan çalışmalar çerçevesinde Türkiye'nin çevreye en fazla değer veren belediyelerine sahibiz. Bu sebepten hepinize tek tek teşekkür ediyorum'' dedi. Öte yandan Vali Yardımcısı Sarı, hafriyat atıklarıyla ilgili yer sorunu yaşayan belediyelerin taleplerini dinleyerek tek tek not aldı.

HAFRİYAT CEZASI 25 MİLYON TL

Öte yandan toplantıda ilçe belediyelerinin zabıta ve çevre birimlerinin sorunları da konuşuldu, ayrıca Jandarma Komutanlığı'nın faaliyetleri anlatıldı. Daire Başkanı Mengüç, Körfez ve Derince ilçelerinin kullanımına sunulmak üzere çok kısa sürede hafriyat döküm sahası açılacağını belirtti. Şube müdürü Bilgi ise ocak ayındaki faaliyetler hakkında bilgi sunduktan sonra il genelinde faaliyette bulunan hafriyat döküm sahalarına ilişkin bilgi aktardı. Bilgi, HAFDEK (Hafriyat Değerlendirme Kurulu) tarafından verilen izinlerin yanı sıra uygulanan hafriyat cezalarının 25.000.000 TL'ye ulaştığını söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Derince ve Körfez'e Hafriyat Sahaları Açılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement