Derik Hdp Barajı Geçti Diye Çocuklara 50 Kilo Tavuk Döneri Ücretsiz Verdi - Son Dakika
Güncel

Derik Hdp Barajı Geçti Diye Çocuklara 50 Kilo Tavuk Döneri Ücretsiz Verdi

Derik Hdp Barajı Geçti Diye Çocuklara 50 Kilo Tavuk Döneri Ücretsiz Verdi

Mardin'in Derik İlçesi'nde seyyar olarak tavuk döner satarak geçimini sağlayan Sabri Ölçer, seçim öncesi, "HDP barajı geçerse herkese bedava döner dağıtacağım" sözünü yerine getirdi.

11.06.2015 15:05

Mardin'in Derik İlçesi'nde seyyar olarak tavuk döner satarak geçimini sağlayan Sabri Ölçer, seçim öncesi, "HDP barajı geçerse herkese bedava döner dağıtacağım" sözünü yerine getirdi. Ölçer dün, 50 kilo tavuk eti dönerini başta çocuklar olmak üzere yoldan geçen herkese ücretsiz dağıttı.

Derik İlçesi'nde seyyar tezgahta tavuk eti döneri satarak geçimini sağlayan 4 çocuk babası 45 yaşındaki Sabri Ölçer, seçim öncesi HDP'nin barajı aşması halinde halka ücretsiz döner dağıtacağı sözünü yerine getirdi. Sözü gereği, HDP İlçe Başkanı Rojin Durmaz ve Belediye Başkan Yardımcısı Murat Özüçalışır'ın da hazır bulunduğu bir ortamda dün, 50 kilo tavuk eti dönerini yoldan geçen vatandaşlara ve çocuklara ücretsiz olarak verdi.

Daha önce Almanya'ya gitmesi nedeniyle halk arasında Almancı Sabri olarak da bilinen Sabri Ölçer, 'HDP'nin barajı aşmasına çok çok sevindim. Seçim öncesi, HDP'nin barajı aşması halinde halka ücretsiz tavuk döner dağıtacağım diye söz vermiştim. HDP'nin barajı aşmasının ardından bugün ben de sözümü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Özellikle HDP'nin barajı aşmasında büyük emeği olan, emek sarfeden, çaba harcayan insanlara öncelik tanıdım. Hepsine helal olsun" dedi. HDP İlçe Başkan Yardımcısı İhsan Avlar, Sabri Ölçer'e bu davranışından dolayı teşekkür etti.

Bu arada Almancı Sabri'nin bedava döner dağıttığını duyan mahalleli çocuklar, tavuk döner alabilmek için kuyruk oluşturdu. Yoldan geçen vatandaşlar da bedava tavuk döner olduğunu duyunca onlar da sıraya girdiği gözlendi. 50 kilo tavuk döner, kısa süre içerisinde tükendi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Derik Hdp Barajı Geçti Diye Çocuklara 50 Kilo Tavuk Döneri Ücretsiz Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement