Denizlispor'un Kader Haftası - Son Dakika
Güncel

Denizlispor'un Kader Haftası

Denizlispor\'un Kader Haftası

Ptt 1'inci Lig'de henüz yeni sezon için adım atamayan Denizlispor'un kaderi bu hafta belli olacak.

13.06.2016 13:03

Ptt 1'inci Lig'de henüz yeni sezon için adım atamayan Denizlispor'un kaderi bu hafta belli olacak. Camiadan birçok ismin kongre baskısı yaptığı Başkan Mustafa Şavluk, hafta içinde kulübe mali destek sağlayan akil heyetiyle görüşüp tamam ya da devam kararını verecek. Başkan Yardımcısı Ali Taşevli, kulübe maddi destek sağlayan akil heyetinin desteği sürdürmesi durumunda olağanüstü genel kurula gidilmeyeceğini, aksi durumda ise kongrenin kaçınılmaz olduğunu söyledi.

Başkan Mustafa Şavluk'un bu hafta içinde bazı görüşmeler yapacağını söyleyen başkan yardımcısı Ali Taşevli, "Akil adamlar desteğini çektiğini açıklarsa anında olağanüstü genel kurul kararı alınır. Göreve devam etmemizi söylerlerse de yeni sezonda daha güçlü bir Denizlispor kurulur" dedi. Akil heyetinde yer alan işadamları Abdülkadir Uslu ile Derya Baltalı, geçtiğimiz haftalarda, "Artık biz yokuz. Denizlispor ligde kaldı, görevimizi yaptık" açıklamasını yapmışlardı.

Denizlispor'da Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin talimatıyla camia içinde nabız yoklandığı öğrenildi. Nabız yoklaması sonucu olağanüstü genel kurulun kaçınılmaz olacağı kanısına varılırsa Denizli Büyükşehir Belediyesi destekli yeni yönetim oluşturulup kongreye gidilecek. - Denizli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Denizlispor'un Kader Haftası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement