Denizlispor Furkan Şeker ve Emrecan Coşkun'u Almanın Peşinde - Son Dakika
Güncel

Denizlispor Furkan Şeker ve Emrecan Coşkun'u Almanın Peşinde

Denizlispor Furkan Şeker ve Emrecan Coşkun\'u Almanın Peşinde

PTT 1. Liginde geçen sezon son anda kümede kalan Denizlispor, kiralık olarak kadrosunda yer verdiği Furkan Şeker ve Emrecan Coşkun'u almanın hesaplarını yapıyor.

20.06.2015 14:48  Güncelleme: 15:45

Ptt 1'inci Ligi'nde geçen sezon son anda kümede kalan Denizlispor, kiralık olarak kadrosunda yer verdiği Furkan Şeker ve Emrecan Coşkun'u bonservisiyle almanın hesaplarını yapıyor.

Yeşil siyahlıların sağ bek Furkan için Osmanlıspor'un, stoper Emrecan için de Galatasaray'ın kapısını çalacağı ifade edildi. Teknik direktör Mehmet Altıparmak'ın da iki oyuncunun mutlaka Denizlispor'da kalmasını istediği açıklandı.

Yeşil siyahlılar, iç transferde ise kaptan Bülent Ertuğrul'un yanı sıra yabancılar Rostand ve Yordanov ile yolları ayırma kararı aldı. İkinci kaptan Mustafa Keçeli ve Valentinov Genkov ile anlaşan Denizlispor'un 3'ü yabancı olmak üzere 8 futbolcu transferi edeceği öğrdenildi.

İskelet kadroyu korumak istediklerini ifade eden Mehmet Altıparmak, "Yapacağımız hamlelerle yeni sezonda zirveyi hedefleyen bir takım olacağız" yorumunu yaptı. - Denizli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Denizlispor Furkan Şeker ve Emrecan Coşkun'u Almanın Peşinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement