Denizlispor'da Urkay Aday - Son Dakika
Güncel

Denizlispor'da Urkay Aday

Denizlispor\'da Urkay Aday

Denizlispor, 2 Temmuz'da yapılacak olağanüstü genel kurula kilitlenirken eski başkanlardan Süleyman Urkay adaylık için kolları sıvadı.

28.06.2016 15:12

Denizlispor, 2 Temmuz'da yapılacak olağanüstü genel kurula kilitlenirken eski başkanlardan Süleyman Urkay adaylık için kolları sıvadı.

Şartlar ne olursa olsun 2 Temmuz'da çoğunluğu sağlayıp kongrenin yapılması gerektiğini savunan Süleyman Urkay, şunları söyledi:

"Genel kurul 11 Temmuz'a ertelenirse kulüp zarar görür. Ben günübirlik düşünmüyorum. Bir sistem oturtacağım. Denizlispor sürekli borçlarıyla anılan, her sezon düşmeme mücadelesi veren ekip olmamalıdır. Görev verilirse bu kulüp için elimi değil, vücudumu taşın altına koyacağım."

Süleyman Urkay, geçen ocak ayında yapılan olağanüstü kongrede de aday olmuş ancak aidatını yatırmadığı gerekçesiyle adaylığı divan başkanlığı tarafından engellenmişti. Yaşananlardan sonra Urkay, hukuksuzluğun diz boyu olduğunu belirtip, "Akil Adam" Abdülkadir Uslu'yu sert dille eleştirmişti. Bu arada Büyükşehir Belediyesi'nin kongrenin 2 Temmuz'da yapılması için harekete geçtiği belirtilirken, oy kullanma hakkına sahip üyelerin de toplantıya gelmesinin sağlanacağı ve çoğunluk temin edilerek kongrenin yapılacağı öğrenildi.

- Işık

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Denizlispor'da Urkay Aday - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement