Kayseri Şehidi Hasan İlhan'ın Acı Haberi Baba Evine Ulaştı! - Son Dakika
Güncel

Kayseri Şehidi Hasan İlhan'ın Acı Haberi Baba Evine Ulaştı!

Kayseri Şehidi Hasan İlhan\'ın Acı Haberi Baba Evine Ulaştı!

Kayseri'deki hain saldırıda şehit olan askerlerden Hasan İlhan'ın evine acı haber ulaştı. Kahreden haberin ardından Ekonomi Bakanı Zeybekçi, aileye taziye ziyaretinde bulundu.

17.12.2016 17:08  Güncelleme: 19:46

Kayseri'deki terör saldırısında şehit olan askerlerden birinin de Denizlili sıhhiye er Hasan İlhan olduğu bildirildi.

Saldırıda, Manisa'nın Turgutlu ilçesinden er Mustafa Uçar, İzmir'in Ödemiş İlçesi'nden er Ali Kuşçu ve Kiraz ilçesinden er Kamil Yemez'in de yaralı olarak hastaneye kaldırıldığı belirtildi.

ŞEHADET HABERİ AİLEYE VERİLDİ

Denizli Vali Yardımcısı Ali Gergibozan, Denizli Garnizon Komutanlığı'ndan görevlilerle birlikte şehit erin Pamukkale ilçesi Hacıkaplanlar Mahallesi, 736/2 Sokak'taki evine gelerek, market işletmecisi olan baba Süleyman İlhan ve ev hanımı anne Hanife İlhan'a şehadet haberini verdi.


ŞEHİDİN EVİ DOLUP TAŞTI

Acı haberi alan İlhan çifti ile diğer oğulları 19 yaşındaki Fatih İlhan gözyaşlarına boğulup, ağıtlar yaktı. Ailesinin iki çocuğundan biri olan, sekiz aylık asker Hasan İlhan'ın elektrik-elektronik teknikeri olduğu öğrenildi. Acı haberin gelmesinin ardından şehidin tek katlı müstakil evine Türk bayrağı asıldı. Denizli ve Pamukkale Belediyesi ekipleri de şehidin ailesinin bulunduğu sokağı Türk bayraklarıyla donattı. Şehit erin evi taziye ziyaretine gelenlerle dolup taşarken bir ambulans da evin önünde bekletildi.


EKONOMİ BAKANI ZEYBEKÇİ, ŞEHİT EVİNE GİTTİ

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Kayseri'de sabah saatlerinde çarşı iznine çıkan askerlere yönelik düzenlenen terör saldırısında şehit olan Denizlili Sıhhiye Er Hasan İlhan'ın taziye ziyaretine katıldı.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, beraberinde Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Cengiz Yıldız, ile birlikte şehit evine gelerek, ailesine başsağlığı ve taziye ziyaretinde bulundu. Bakan Zeybekci, şehidin babası ve kardeşine sarıldı.


ŞEHİTLER İÇİN KURAN OKUNDU

Şehit için Kur'anı Kerim okunmasının ardından İl Müftüsü Mehmet Aşık'ın şehitler için dua yaptığı duanın ardından Bakan Zeybekci ve beraberindekiler şehit evinden ayrıldı.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseri Şehidi Hasan İlhan'ın Acı Haberi Baba Evine Ulaştı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement