Denizli Devrilen Motosikletten Sulama Kanalına Düşüp Öldü - Son Dakika
Güncel

Denizli Devrilen Motosikletten Sulama Kanalına Düşüp Öldü

Denizli Devrilen Motosikletten Sulama Kanalına Düşüp Öldü

Denizli'de balık avından dönen Yakup Ergin, motosikletin üzerinden sulama kanalına uçtu.

12.10.2014 11:07  Güncelleme: 11:34

Denizli'nin Sarayköy İlçesi'nde balık avı için gittikleri baraj göletinden dönen iki kişinin üzerinde bulunduğu motosikletin kontrolden çıkarak devrildiği kazada, sulama kanalına düşüp, akıntıyla sürüklenen Yakup Ergin yaşamını yitirdi. Motosiklet sürücüsü Mustafa ergin ise yaralı kurtuldu.

Denizli- Buldan karayolu Tosunlar Mahallesi girişinde cumartesi günü saat 21.00 sıralarında meydana gelen kazada 36 yaşındaki Mustafa Ergin'in yönetimindeki 20 APP 96 plakalı motosiklet, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu kontrolden çıkarak devrildi. Sürücü Mustafa Ergin beton zemine, amcası Yakup Ergin ise yolun sağ tarafındaki sulama kanalına düştü. Yoldan geçen diğer sürücüler, kazayı görüp jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi.


SU SEVİYESİ DÜŞÜRÜLDÜ, GECE BOYU ARANDI
İhbar üzerine gelen acil yardım ekiplerinin ilk müdahaleyi yaptığı sürücü Mustafa Ergin, ambulansla Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Mustafa Ergin'in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Jandarma sulama kanalına savrulan Yakup Ergin'in bulunması için ise itfaiye ekiplerinden destek istedi. Olay yerine gelen Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı arama- kurtarma ekipleri ile İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nün ekipleri, Adıgüzeller Barajı'ndaki yetkililerle görüşerek kanaldaki su seviyesi bir metreye kadar düşürülmesini sağladı.

CESEDİ REGÜLATÖR KAPAKLARINA TAKILDI

Kanala giren dalgıçlar, beş kilometre boyunca arama tarama yaptı. Tosunlar Mahallesi'ndeki bir köprüden kanal içine ağ da gerildi. Yakup Ergin'in cesedi düştüğü yerden 10 kilometre uzakta, Bereket Enerjiye ait regülatör kapaklarına takılı halde sabah saatlerinde bulundu. Sulama kanalından çıkartılan Ergin'in cesedi, otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp morguna kaldırıldı. Jandarma kazayla ilgili soruşturanın sürdüğü bildirildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Denizli Devrilen Motosikletten Sulama Kanalına Düşüp Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement