Denizli'de Yabancı Plakalı Araç 2 Gence Çarptı, 2 Genç Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Güncel

Denizli'de Yabancı Plakalı Araç 2 Gence Çarptı, 2 Genç Hayatını Kaybetti

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, yabancı plakalı bir lüks araç, F.A. tarafından kullanılarak 2 gence çarptı ve onları sürükleyerek ölüme sebep oldu. Kaçan araç sürücüsü ve araç, polis ekipleri tarafından yakalandı. İ. G. D. (17) ve kimliği henüz belirlenemeyen erkek şahıs, kaza yerinde hayatını kaybetti. Cenazeler, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

15.10.2023 02:54

Denizli'de lüks otomobilin çarptığı 2 genç hayatını kaybetti

- 2 gence çarpıp olay yerinden kaçan sürücü yakalandı

DENİZLİ - Denizli'de yabancı plakalı lüks bir otomobil 2 gence çarparak olay yerinden kaçtı. Kaçan araç sürücüsüyle birlikte park halinde ekiplerce yakalanırken çarpılan 2 genç ise kaza yerinde hayatını kaybetti.

Denizli'de Pamukkale ilçesi Bağbaşı Mahallesi Barbaros Bulvarı üzerinde F.A. idaresindeki yabancı plakalı lüks bir otomobil biri kadın 2 gence çarparak sürükledi. 2 genci yaklaşık 100 metre sürükleyen araç, hızla olay yerinden kaçarak uzaklaştı. İhbar sonrası bölgeye gelen ekipler İ. G. D. ve kimliği henüz belirlenemeyen erkek şahsın hayatını kaybettiğini belirledi. Yapılan incelemelerin ardından 2 gencin cenazesi Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Öte yandan araç ise 4125 Sokak üzerinde park halinde alınırken araç sürücüsü de ekiplerce gözaltına alındı. Kazayla ilgili ekiplerce soruşturma başlatıldı.

Denizli\'de Yabancı Plakalı Araç 2 Gence Çarptı, 2 Genç Hayatını Kaybetti
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Denizli'de Yabancı Plakalı Araç 2 Gence Çarptı, 2 Genç Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement