Denizli'de 2 Milyon 85 Bin Kitap Dağıtılacak - Son Dakika
Güncel

Denizli'de 2 Milyon 85 Bin Kitap Dağıtılacak

Denizli\'de 2 Milyon 85 Bin Kitap Dağıtılacak

Denizli'de bu yıl Milli Eğitim Müdürlüğü ücretsiz ders kitabı uygulaması kapsamında yaklaşık 190 bin öğrenciye 2 milyon 85 bin 873 kitap dağıtacak.

29.08.2013 14:36

Denizli'de bu yıl Milli Eğitim Müdürlüğü ücretsiz ders kitabı uygulaması kapsamında yaklaşık 190 bin öğrenciye 2 milyon 85 bin 873 kitap dağıtacak. Bakanlık tarafından gönderilen kitaplar dağıtım deposunda tasnif edilerek okullara gönderilmeye başlandı.

Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül, kitap dağıtım deposuna giderek çalışmalar hakkında Şube Müdürü İlhami Taylan'dan bilgi aldı. Yeni öğretim yılında öğrencilere 2 milyon 85 bin 873 kitap dağıtılacağını belirten Milli Eğitim Müdürü Akgül, "Amacımız 16 Eylül'de bütün öğrencilerimizin kitaplarının sıralarında hazır olması. Bunun için buradaki ve diğer dağıtım merkezlerimizdeki personellerimiz dağıtımları sürdürüyorlar. Yalnız, burada 19 personel ve 3 araç ile hafta sonları da çalışılıyor. Serinhisar, Sarayköy ve Çivril ilçelerinde de depolarımızdan kitap dağıtımlarını yapıyoruz. Eğitim öğretim yılının öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve tüm eğitim camiamıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi. - Denizli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Denizli'de 2 Milyon 85 Bin Kitap Dağıtılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement