Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Alper'in Kazada Ölmesi - Son Dakika
Güncel

Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Alper'in Kazada Ölmesi

Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Alper\'in Kazada Ölmesi

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper'in trafik kazası sonucu vefatının ardından taziye mesajı yayımladı.

10.05.2017 20:25

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper'in trafik kazası sonucu vefatının ardından taziye mesajı yayımladı.

Milletvekili Tin, mesajında, vatanperver, cesur bir devlet adamı olan Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper'i elim bir trafik kazası sonucu kaybetmenin üzüntüsünü yaşadığını ifade etti.

Tin, mesajında, şu ifadelere yer verdi:

"Aldığımız bu kara haber yüreğimizi dağladı. Acımız büyük. Başsavcı Mustafa Alper, cesur, kararlı, sevilen ve millet yanlısı bir devlet adamıydı. Sarsılmaz bir hukuk vicdanı vardı. Meselelere tarafsız yaklaşımı ve kararlı duruşuyla, görev yaptığı her yerde gerek meslek hayatı boyunca gerekse 15 Temmuz süreci ve sonrasında adaletin tesisi konusunda güçlü ve kararlı adımlar attı. Kıymetli dostum Denizli Cumhuriyet Başsavcımız Mustafa Alper ile makam şoförü Muzaffer Akşehirli'ye Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına, sevenlerine ve yargı camiasına sabır ile başsağlığı diliyorum. Mekanları cennet olsun. Ayrıca, aynı kazada yaralanan koruma polisi Ramazan Uğur'a da acil şifalar diliyorum."

Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan'dan taziye

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da yayımladığı taziye mesajında, Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper ve şoförü Muzaffer Akşehirli'nin sabah saatlerinde geçirdiği trafik kazası sonucu şehit düştüğünü büyük bir üzüntü ile öğrendiklerini kaydetti.

Başkan Zolan, şunları kaydetti:

"Denizli'miz ve ülkemiz çok değerli bir evladını elim bir kazada kaybetti. Acımız büyük. Sayın Başsavcımız Alper, işini seven, alçak gönüllü, vatanına ve milletine bağlı, ülkesi için dur durak bilmeden mücadele eden bir hukuk ve devlet adamıydı. Kazada şehit olan Cumhuriyet Başsavcımız Mustafa Alper ve şoförü Muzaffer Akşehirli'ye Allah'tan rahmet, kederli ailelerine sabır ve metanet temenni ediyor, yaralanan koruma polisi Ramazan Uğur'a ise acil şifalar diliyorum. Yargı camiamızın, Denizli'mizin ve milletimizin başı sağ olsun."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Alper'in Kazada Ölmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement