Deniz Altında Parmakları Koptu - Son Dakika
Güncel

Deniz Altında Parmakları Koptu

Deniz Altında Parmakları Koptu

Fethiye ilçesine bağlı Göcek Marina'da dalgıç olarak çalışan bir kişinin deniz altında dört parmağı koptu.

16.04.2012 16:04

Fethiye ilçesine bağlı Göcek Marina'da dalgıç olarak çalışan bir kişinin deniz altında dört parmağı koptu. Kopan parmaklar tekrar yerine dikilmek üzere hastayla birlikte İzmir'e sevk edildi.

Göcek Marina'da dalgıç olarak çalışan Recep Acar (27), deniz altındaki çelik halatları tamir etmek için daldı. Acar, çalışma devam ederken sağ elini çelik halata kaptırdı. Uzun süre elini halatlardan kurtarmaya çalışan Recep Acar, bunda başarılı olamayınca gerilen halatlar sağ elinin başparmağı hariç dört parmağını kopardı. Kopan parmaklar deniz altında yanında bulunan diğer arkadaşları tarafından alınarak su yüzüne çıkarıldı ve buradan Fethiye Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Recep Acar'ın Fethiye'de yapılan ilk tedavisinin ardından ambulans ile İzmir'e sevki kararlaştırıldı. Muğla istikametine gelirken parmakların işlevini yitirmemesi için İzmir'den ambulans helikopter istendi. Muğla merkez Düğerek Stadına inen ambulans helikopter ile İzmir Atatürk Eğitim Hastanesi'ne sevki yapılan Acar'ın parmaklarının soğuk zincir içinde korunması dikkat çekti. Doktorlar parmaklarda çok büyük bir hasar olmaması durumunda tekrar yerine dikilebileceğini açıkladı. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Deniz Altında Parmakları Koptu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement