Deniz Akkaya Babasını Zehirlemiş - Son Dakika
Güncel

Deniz Akkaya Babasını Zehirlemiş

Deniz Akkaya, zamanında evden kaçmak için babasını bile zehirlemiş.

30.07.2012 13:31  Güncelleme: 16:00

Habertürk'te yayınlanan Esin Övet ve Serdar Turgut'un birlikte sunduğu Alt-Üst Muhabbetler'e konuk olan Deniz Akkaya dışarı çıkmak için anne ve babasının kahvesine düzenli olarak uyku ilacı kattığını anlattı.

Arkadaşları ile dışarı çıkabilmek için anne ve babasına ilaçlı tuzak kuran Akkaya, birkaç denemeden sonra babasının zehirlendiğini de itiraf etti.

Daha önce anlatmadığı sırlarını Alt Üst Muhabbetler'de anlattı. Herşeyi doğru zamanda doğru yerde yaptığını söyleyen Deniz Akkaya zamanında kendisi yaptığı kurnazlıklardan dolayı kızının yapması muhtemel hiç bir numarayı yemeyeceğini iddia etti.

Henüz lisedeyken dışarı çıkmak için anne ve babasına eczaneden uyku ilacı alıp içirdiğini itiraf eden Deniz Akkaya, bir gün dozajı fazla kaçırıp babasını zehirlediğini bile söyledi.

Sebep olarak da ailesinin lise 2'ye giden kızlarına gece gezmesi için izin vermemesini gösterdi. Daha doğrusu ünkü mankeni rahatsız eden, ailenin izin vermemesinden çok neden belirtmemesiymiş. Ünlü manken bu yaptıklarını anlatırken yaptıklarından da pek pişman görünmüyordu.

Deniz Akkaya Babasını Zehirlemiş
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Deniz Akkaya Babasını Zehirlemiş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement