Demokrat Parti'den Şapka Çıkartan Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Demokrat Parti'den Şapka Çıkartan Ziyaret

Demokrat Parti\'den Şapka Çıkartan Ziyaret

Demokrat Parti(DP) İzmir İl Gençlik Kolları tüm gençlere örnek olacak bir ziyaret gerçekleştirdi.

31.01.2012 20:50

DP İzmir İl Teşkilatı olarak Zübeyde Hanım huzurevine giden genç partililer büyükleriyle dertleşip onların sorunlarını dinlemek, geçmişi daha iyi bilen her şeyi yaşayıp gören kişilerle dertleşmek, konuşmak ve yalnız olmadıklarını hatırlatmak için gittikleri huzurevinde DP'li gençler yaşlıları mutlu etti.

DP İl Gençlik Kolları Başkanı Yunus Akboğa; "Ülkemizin şu an ki bulunduğu konumdan onlarında rahatsız olduğunu gördük. Sözün kısası bize şunu söylediler. Gençler artık bir şeyler yapmanızın vakti geldi. Ülkemize sahip çıkın dediler.

Göreve geldiğim günden itibaren önce ülkem sonra partimiz ve başkanlığını yürütmekte olduğum DP İzmir İl Gençlik Kolları için doğru bildiğim yolda yürüdüm ve yürümeye devam edeceğim. Duayenlerimizin fikirlerini kendi enerjimizle birleştirip emin adımlarla yürüyoruz. Bana bu görevde yardımcı olan tüm ekip arkadaşlarım adına GİK üyemiz Kamil Öztürk'e ve İl Başkanımız Naşit Birgüvi'ye il gençlik kolları olarak şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.

Gençlik Kollarının gerçekleştirdiği ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren DP İzmir İl Başkanı Naşit Birgüvi ise; "Gençlik kollarımıza yaşlılara gösterdikleri saygı ve sevgi ziyaretinden dolayı teşekkür ederim...bugün onlar yarın biz...inşallah bu sözümüz yakın gelecekte de bugün onlar yarın demokrat parti sloganıyla anılacaktır" şeklinde konuştu.

Yapılan ziyaretten oldukça memnun görünen huzurevi sakinlerinin ise DP'li gençlerden önemli ve anlamlı istekleri vardı. Bu istekleri söyle sıraladılar: Mustafa kemal amca'nın tek ricası Atatürk gençliğine ve vatan'a sahip çıkın" demesiydi. Bu çağrıya da DP'li gençler "SÖZÜMÜZDÜR diye karşılık verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Demokrat Parti'den Şapka Çıkartan Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement