Demirtaş Koşar Adımlarla Gelişiyor - Son Dakika
Güncel

Demirtaş Koşar Adımlarla Gelişiyor

Demirtaş Koşar Adımlarla Gelişiyor

Her ay bin kişi Demirtaşa kayıt oluyor.

29.09.2012 13:22

BAŞKAN DÜNDAR; DEMİRTAŞ, MODERN YÜZÜYLE BAŞKALDIRACAK

Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi (DOSAB)'ı ziyaret eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Demirtaş mahallesinde yürüttükleri projeler hakkında DOSAB Yönetim kurulu Başkanı Ferudun Kahraman ve Yönetim Kurulu üyelerine bilgi verdi. Dündar, "Demirtaş, ciddi şehirciliğin olduğu, kaçak yapılaşmanın olmadığı kontrollü büyüyen bir mahallemiz. Demirtaş, Bursa'nın en eski ancak, en modern yerleşim yeri olarak başkaldıracak" dedi.

DEMİRTAŞ KOŞAR ADIM GELİŞİYOR

Belediye Başkan yardımcıları ile birlikte DOSABSİAD'ı ziyaret eden Dündar, DOSAB Yönetim kurulu Başkanı Ferudun Kahraman ve Bölge Müdürü Serhat Şengül tarafından karşılandı. DOSAB Yönetim Kurulu üyeleri ile, DOSABSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Selim Yedikardeş ve Yönetim Kurulu üyelerinin de katıldığı toplantıda konuşan Başkan Mustafa Dündar, belediye olarak Osmangazi'de hizmet götürmedikleri sokak kalmadığını söyledi. Sosyal belediyecilik uygulamalarının Türkiye'ye örnek olduğunu ifade eden Dündar, "Demirtaş, bizim koşar adımlarla gelişen bir bölgemiz. Ciddi şehirciliğin olduğu fakat kaçak yapılaşmanın olmadığı bir yer. Bizler de belediye olarak yürüttüğümüz proje çalışmaları ve imar revizyonlarıyla bu bölgenin önünü açıyoruz" dedi.

KONTROLLÜ BÜBÜYEN BİR YER

Demirtaş'ın modern yapılaşma ile cazibe merkezi haline dönüştüğünü, hazırladıkları meydan projesi, yapımı devam eden yarı olimpik yüzme havuzu, Trap atıcılık tesisleri ve spor sahaları ile bölgenin adeta şaha kalktığını ifade eden Dündar, "Demirtaş'taki muhtarlarımız, her ay ortalama bin kişinin mahalleye kaydını yaptırdığını söylüyor. Hızlı, aynı zamanda kontrollü büyüyen bir bölgemiz. Hazırladığımız meydan projesi başta olmak üzere, diğer projelerimizle birlikte adeta şaha kalkacak. Bunun planlamasını yapıyoruz. Proje çalışmalarını tamamladığımız, tüm bölgeye hitap edecek sağlık tesisi çalışmamız var. Kısaca Demirtaş, Bursa'da yükselen değer olma yolunda hızla ilerliyor" dedi.

Osmangazi Belediye Başkanı Dündar ile birlikte projeleri inceleyen ve çalışmalar hakkında bilgi alan DOSAB Başkanı Ferudun Kahraman, DOSAB olarak başta Demirtaş meydanı ve cami projesi olmak üzere, tüm projelerin Demirtaş'a ayrı bir hava katacağını belirterek; "Başkan Dündar ve ekibine çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Bizlerde, Demirtaş'ın gelişimi ve değişimi için çaba gösteren başkan ve etibine her zaman destek olmayı sürdüreceğiz" dedi. Dündar ve beraberindekiler, daha sonra DOSAB bünyesinde faaliyet gösteren tüm fabrikaların elektrik, su, doğalgaz gibi tüketimleri ile üretim atıklarının uzaktan izlendiği SKADA merkezini ziyaret etti. Burada, sayaç otomasyon merkezi SKADA'nın çalışmaları hakkında bilgi alan Başkan Dündar, daha sonra DOSAB'dan ayrıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Demirtaş Koşar Adımlarla Gelişiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement