Demirtaş: Zana'nın Randevusu Bizi Temsil Etmiyor - Son Dakika
Güncel

Demirtaş: Zana'nın Randevusu Bizi Temsil Etmiyor

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Leyla Zana'nın Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan randevu talebiyle ilgili olarak "Partimizi temsilen alınmış bir randevu değil." dedi.

22.01.2016 15:24  Güncelleme: 16:07

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Leyla Zana'nın Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 7-8 ay önce randevu talep ettiğini söyledi. Demirtaş "Kişisel olarak çaba sarfetmek istiyor, partimizi temsilen alınmış bir randevu değil. Bizim açımızdan sorun olmaz." dedi. Demirtaş, Diyarbakır'da 5 öğrencinin yaralanmasıyla sonuçlanan bir ilkokula yönelik bombalı saldırıyı da fail kim olursa olsun kınadıklarını belirterek, "tam bir vahşet" dedi.

Demirtaş, Meclis'te insan hakları kuruluşlarının temsilcilerini kabulünde, Diyarbakır'ın Bağlar İlçesi'ndeki Nuriye Eser İlköğretim Okulu'nun bahçesine atılan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu okula karne almaya gelen 5 çocuk yaralanması olayını değerlendirdi.

"OKULA SALDIRI TAM BİR VAHŞET"

"Net bir şekilde kınıyoruz" diyen Demirtaş, çocukların bulunduğu bir okulun bahçesine yönelik böyle bir saldırının "tam bir vahşet anlayışı" olduğunu söyledi.

Bölgede yaşanan olaylara ilişkin etkili bir soruşturma yürütme olanağının olmadığını da belirten Demirtaş "Fail kim olursa olsun kınadığımızı belirtiyoruz ama faili ortaya çıkaracak etkili bir soruşturma yapılamayacağını da söylemek isterim" dedi.

Demirtaş: Zana\'nın Randevusu Bizi Temsil Etmiyor

Son Dakika Güncel Demirtaş: Zana'nın Randevusu Bizi Temsil Etmiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Ali: sahtekar cici Selo .... 0 0 Yanıtla
  • hasan: Yani biz Ermenileri temsil etmiyor diyorsun 0 0 Yanıtla
  • HatuniZimmmmm;) : seni seviyorum eşsiz adam :-* 0 0 Yanıtla
  • HatuniZimmmmm;) : seni seviyorum eşsiz insan :-* 0 0 Yanıtla
  • METE : ÇÖZÜM DENEN ZIRVALIK İÇİN GİZLİ ÇALIŞMALAR YAPIYORLAR 0 0 Yanıtla
  • milliyetçi: Ki (bunlar) Allah'ın ahdini, onu kesin olarak onayladıktan sonra bozarlar, Allah'ın kendisiyle birleştirilmesini emrettiği şeyi keserler ve yeryüzünde bozgunculuk çıkarırlar. Kayba uğrayanlar, işte bunlardır. (Bakara Suresi, 27) 0 0 Yanıtla
  • Hakikat : sizi kim temsil ediyor acep 0 0 Yanıtla
  • bingollu : insallah cozum sureci denen mekanizma tikanir ve islemez dindar kürtlerin.o ermenilerden cektigi yeter artik , kürt davasi diyorlar diyarbakir da pkk saflarinda rus alman suriyeliler var ne kürt davasi be amac buyuk israil devleti amac bolunmek baska amac yok 0 0 Yanıtla

Advertisement