Demir ve Çimentocular Sitesi Faaliyete Geçti - Son Dakika
Güncel

Demir ve Çimentocular Sitesi Faaliyete Geçti

Demir ve Çimentocular Sitesi Faaliyete Geçti

Adıyaman-Gölbaşı Karayolu 10. kilometresinde 62 bin metre kare alana kurulan Demir ve Çimentocular sitesi yeni yerinde hizmet vermeye başladı.

31.08.2013 19:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Demir ve Çimentocular Sitesi'nin kurulmasında Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan'ın büyük katkısı olduğunu ifade eden Site Başkanı İbrahim Şahin;

"Yaklaşık 3 yıl önce Belediye Başkanımızla yaptığımız görüşmeler neticesinde sitemizin alt yapısını oluşturduk. Arsamızı aldıktan sonra sitemizin yapımını tamamladık. Sitemizin inşası esnasında Belediyemizin katkılarının yanı sıra, İl Genel Meclisimizin ve İl Özel İdaremizin destekleri oldu. Şu anda sitemize kayıtlı 53 esnafımız var. Yol, su ve alt yapı çalışmalarımızı tamamladık. Yeni yerimize taşınmamız esnasında bazı esnafımızdan ve vatandaşlarımızdan tepkiler aldık. Bunlar gayet normal. Çünkü yıllarca şehir merkezinde hizmet verdik. Öte yandan yıllarca esnafımız dağınık vaziyette çalıştı. Haliyle mal alımlarımız ve satışlarımız esnasında büyük kamyonların sokak ve caddelere girmesi esnasında trafik bizler için büyük sıkıntı olmaktaydı. Görüntü ve çevre kirliliği hat safhadaydı. Sitemiz il merkezine biraz uzak ama Belediye Başkanımızın bizleri site oluşturmamız ve yeni yerimize taşınmamız yönündeki teşviki sayesinde esnaflarımız çok geniş dükkânlara ve yollara kavuştu. Demir ve Çimentocu esnafımız bir araya gelmiş oldu. Kendi meslektaşlarımız arasında birlik ve beraberlik oluştu. Bu sayede esnaf olduğumuzu anladık. Satış noktasında vatandaşımızın bir endişesi olmasın. Merkezde yazıhanelerimiz hizmet vermekte oralarla irtibata geçilmesi halinde siparişler alınmakta ve en kısa sürede ulaştırılmakta. Site yönetimimiz sitemizin en güzel şekilde hizmet vermesi için çalışmalarını sürdürüyor. Bu vesileyle sitemizin kurulmasında büyük katkıları olan başta Belediye Başkanımız Necip Büyükaslan'a, Milletvekillerimize, İl Genel Meclisimize, İl Özel İdaremize sitemiz ve site esnafımız adına teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Demir ve Çimentocular Sitesi Faaliyete Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement