Demir Mike ile Teke Tek Maç Deneyimi - Son Dakika
Güncel

Demir Mike ile Teke Tek Maç Deneyimi

Demir Mike ile Teke Tek Maç Deneyimi

Alışverişin uğurlu adresi n11.com, boksun efsanevi ismi Mike Tyson ile unutulmaz bir maç deneyimi vadediyor.

03.06.2015 11:21  Güncelleme: 12:25

3 gün sürecek bu muhteşem deneyimde; 2 gün Mike Tyson ve efsanevi eğitim ekibi ile antrenman yapıp Iron Mike ile olacak müsabakanıza hazırlanma fırsatınız da olacak

E-ticaret platformu n11.com'un Tatil ve Eğlence Kategorisi/ Kişiye Özel Seyahat altında bulunan 'Hayatının Serüveni' gezileri, farklı ve hayatta sadece bir defa yaşanabilecek deneyimler sunmaya hız kesmeden devam ediyor. Boks tarihinin en asi oyuncusu olarak tanınan Mike Tyson'la teke tek maç deneyimi sunan n11.com, hayatta sadece bir kez yaşanabilecek bu deneyimde profesyonel ekip ile eğitim ve boks üzerine sohbet fırsatı da sunuyor.

MIKE TYSON İLE SOHBET VE AKŞAM YEMEĞİ: 33.410.00 TL

Hayatta bir defa yaşanacak ve 3 gün sürecek bu muhteşem deneyimde; 2 tam gün Mike Tyson ve efsanevi eğitim ekibi ile bire bir antrenman yapıp Iron Mike ile olacak müsabakanıza hazırlanma fırsatınız olacak. Son gün ise efsane ile baş başa unutulmaz bir maç sizleri bekliyor olacak. 28 - 29 ve 30 Ağustos'ta gerçekleşecek bu unutulmaz deneyimde Mike Tyson ile karşılıklı akşam yemeği ve boks üzerine sohbetler de bu deneyimi taçlandıracak. Video ve fotoğraf çekiminin de dâhil olduğu paket, n11.com Kişiye Özel Turlar kategorisinde KDV Dâhil 33.410.00 TL.

SERÜVENLER 3.000 TL İLE 170.000 ARASINDA

Alışverişin uğurlu adresi n11.com, platformunda bulunan Tatil ve Eğlence kategorisi ile "tatil" kavramını yeniden şekillendiriyor ve yeni yerler keşfetmenin, farklı deneyimler yaşamanın değerini bilenler için 'Hayatının Serüveni' gezilerini satışa sunuyor. Dünyanın en gözde partileri, kadın ve erkekler için moda showları, en çok hayal edilen rotalar, dünya çapında ses getiren dizilerin set ziyaretleri, en çılgın doğa aktiviteleri, hayalleri süsleyen ünlüler ile tanışma fırsatı ve daha birçok deneyim n11.com'un Tatil ve Eğlence Kategorisi altında 'Hayatının Serüveni' adı ile yer alıyor. Serüvenler kişi başı 3.000 TL ile 170.000 TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Demir Mike ile Teke Tek Maç Deneyimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement