Demir'den Ziyaret Turu - Son Dakika
Güncel

Demir'den Ziyaret Turu

Demir\'den Ziyaret Turu

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, görevine yeni başlayan bürokratlara 'Hayırlı Olsun' ziyaretlerinde bulundu.

16.12.2012 12:48

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli, İlkadım Kaymakamı Ahmet Narinoğlu ve Halk Bankası Bölge Koordinatörü Erdoğan Başıhoş'u ziyaret etti.

NARİNOĞLU'DAN KİTAP

Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, beraberindeki AK Parti İlkadım İlçe Başkanı İhsan Kurnaz ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte görevlerine yeni başlayan bürokratlara ziyaret gerçekleştirdi. İlk olarak İlkadım Kaymakamı Ahmet Narinoğlu'nu ziyaret eden Demir, ilçenin çoğu ilden büyük bir nüfusa sahip olduğunu dile getirerek, "Görevinizde başarılar dilerim" dedi. Narinoğlu'da Demir'e kendisinin kaleme aldığı, 'Yerel Yönetimlerde Stratejik Yönetim ve Planlama' kitabını hediye etti.

Demir ve beraberindekiler daha sonra İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli'yi ziyaret etti. Türkmenli'ye de görevinde başarılar dileyen Demir, şehirdeki asayiş konuları hakkında bilgiler aldı. Heyet bu ziyaretin ardından da Halk Bankası Bölge Koordinatörü Erdoğan Başıhoş'un makamına geçti. Demir, Başıhoş'tan bankanın çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Demir'den Ziyaret Turu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement