DEM Parti, Rusya'daki saldırıyı kınadı - Son Dakika
Güncel

DEM Parti, Rusya'daki saldırıyı kınadı

DEM Parti, Rusya\'daki saldırıyı kınadı

DEM Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan, Rusya'da gerçekleşen ve IŞİD'in üstlendiği saldırıyı en güçlü şekilde kınadıklarını açıkladı. Yaşamını yitirenlerin yakınlarına ve Rusya halklarına başsağlığı ve sabır dileyen Eş Genel Başkanlar, bu insanlık dışı saldırı karşısında dayanışmaya ve IŞİD'e karşı ortak mücadeleye çağrıda bulundu. Ayrıca, huzur ve istikrarın halklar arası diyalog ve IŞİD ile ortak mücadeleyle sağlanabileceğini vurgulayarak, Rojava'daki Kürtlere karşı IŞİD'i kullanmak isteyen veya alan sağlayan güçlerin de sorumluluğunu hatırlattılar.

23.03.2024 17:04  Güncelleme: 17:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

DEM Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan, " Rusya'da sivil halka dönük yapılan ve IŞİD'in üstlendiği saldırıyı en güçlü şekilde kınıyoruz. Yaşamını yitirenlerin yakınlarına ve Rusya halklarına başsağlığı ve sabır diliyoruz. Bu insanlık dışı saldırı karşısında herkesi dayanışmaya ve IŞİD'e karşı ortak mücadeleye çağırıyoruz" açıklamasını yaptı.

DEM Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan, Moskova'da Crocus City Hall isimli konser salonuna yapılan ve IŞİD'in üstlendiği saldırıyı kınadı. Eş Genel Başkanların açıklaması söyle:

"Rusya'da sivil halka dönük yapılan ve IŞİD'in üstlendiği saldırıyı en güçlü şekilde kınıyoruz. Yaşamını yitirenlerin yakınlarına ve Rusya halklarına başsağlığı ve sabır diliyoruz. Bu insanlık dışı saldırı karşısında herkesi dayanışmaya ve IŞİD'e karşı ortak mücadeleye çağırıyoruz.

Dünya halkları için huzur ve istikrar ancak halklar arası diyalog; IŞİD ve türevleri ile ortak mücadeleyle gelir. Rojava'daki Kürtlere karşı IŞİD'i kullanmak isteyen ya da alan sağlayan güçlerin de bu tür saldırılar karşısında sorumluluğu bulunduğunu bu vesileyle bir kez daha hatırlatıyoruz."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel DEM Parti, Rusya'daki saldırıyı kınadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement