Davutoğlu'nun Telefon Diplomasisi - Son Dakika
Güncel

Davutoğlu'nun Telefon Diplomasisi

Davutoğlu\'nun Telefon Diplomasisi

Dışişleri Bakanı Davutoğlu, Yunan mevkidaşı Venizelos'la Kıbrıs'la ilgili gelişmeleri, Bosna Hersek Cumhurbaşkanlığı Konseyi üyesi İzzetbegoviç'le de Bosna Hersek'teki son gelişmeleri görüştü.

08.02.2014 16:35

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Yunan mevkidaşı Evangelos Venizelos ve Bosna-Hersek Cumhurbaşkanlığı Konseyi üyesi Bakir İzzetbegoviç'le telefonda görüştü.

Diplomatik kaynaklardan alınan bilgiye göre, Davutoğlu Yunanistan Dışişleri Bakanı Venizelos'la yaptığı görüşmede Kıbrıs'taki son gelişmeler ele alındı.

Görüşmede, Davutoğlu'nun Kıbrıs'taki süreci başta garantör ülkeler olmak üzere ilgili tüm ülkelerin desteklemesi gerektiğini aktardığı bildirilirken, Venizelos'un da süreçteki gelişmelerden duyduğu memnuniyeti dile getirdiği öğrenildi.

Diğer yandan, Dışişleri Bakanı Davutoğlu, Bosna Hersek'teki son gelişmelerle ilgili de Bosna-Hersek Cumhurbaşkanlığı Konseyi üyesi Bakir İzzetbegoviç'le bir telefon görüşmesi yaptı.

Görüşmede, Bosna Hersek'teki son gelişmelerin yanı sıra Türkiye-Bosna Hersek ilişkilerinin mevcut durumunun da ele alındığı ifade edildi. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Davutoğlu'nun Telefon Diplomasisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement