Davutoğlu'ndan 'Aşevi' Tepkisi: "Şu Zor Günlerde Bölge Halkı Her Türlü Desteğe Muhtaçken Aşevi Kapatmanın İzahı Olamaz. Derhal Bu Yanlıştan Dönün" - Son Dakika
Güncel

Davutoğlu'ndan 'Aşevi' Tepkisi: "Şu Zor Günlerde Bölge Halkı Her Türlü Desteğe Muhtaçken Aşevi Kapatmanın İzahı Olamaz. Derhal Bu Yanlıştan Dönün"

Davutoğlu\'ndan \'Aşevi\' Tepkisi: "Şu Zor Günlerde Bölge Halkı Her Türlü Desteğe Muhtaçken Aşevi Kapatmanın İzahı Olamaz. Derhal Bu Yanlıştan Dönün"

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Saadet Partisi’nin Malatya’da kurduğu 10 bin kişilik aşevinin Malatya Valiliği tarafından kaldırılmak istenmesine tepki gösterdi. Davutoğlu, “Sizin derdiniz ne? Bildiğiniz tek şey yasaklamak, engellemek. Şu zor günlerde bölge halkı her türlü desteğe muhtaçken aşevi kapatmanın izahı olamaz. Derhal bu yanlıştan dönün” dedi.

14.03.2023 18:29  Güncelleme: 18:33

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Saadet Partisi'nin Malatya'da kurduğu 10 bin kişilik aşevinin Malatya Valiliği tarafından kaldırılmak istenmesine tepki gösterdi. Davutoğlu, "Sizin derdiniz ne? Bildiğiniz tek şey yasaklamak, engellemek. Şu zor günlerde bölge halkı her türlü desteğe muhtaçken aşevi kapatmanın izahı olamaz. Derhal bu yanlıştan dönün" dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Saadet Partisi'nin Malatya'da kurduğu 10 bin kişilik aşevinin Malatya Valiliği tarafından bugün kaldırılmak istenmesine sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun tepki gösterdiği paylaşımını alıntılayan Davutoğlu, şu paylaşımı yaptı:

"Sizin derdiniz ne? Bildiğiniz tek şey yasaklamak, engellemek. Şu zor günlerde bölge halkı her türlü desteğe muhtaçken aşevi kapatmanın izahı olamaz. Derhal bu yanlıştan dönün."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Davutoğlu'ndan 'Aşevi' Tepkisi: 'Şu Zor Günlerde Bölge Halkı Her Türlü Desteğe Muhtaçken Aşevi Kapatmanın İzahı Olamaz. Derhal Bu Yanlıştan Dönün' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement