DAÜ'de Başarılı Öğrencilere Ödül - Son Dakika
Güncel

DAÜ'de Başarılı Öğrencilere Ödül

DAÜ\'de Başarılı Öğrencilere Ödül

DAÜ İşletme ve Ekonomi Fakültesi başarılı öğrencilerini ödüllendirdi.

28.11.2012 14:49

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) İşletme ve Ekonomi Fakültesi düzenlediği sertifika töreni ile 2011-2012 Akademik Yılı Bahar Dönemi'nde akademik başarı gösteren öğrencilerini ödüllendirdi. Toplamda 273 öğrencinin başarı belgesi almaya hak kazandığı törende 141 öğrenci yüksek şeref, 132 öğrenci de şeref belgesi aldı.

Sertifika töreninde açılış konuşmasını gerçekleştiren DAÜ İşletme ve Ekonomi Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cem Tanova, fakülte bünyesinde yüksek sayıda başarılı öğrenci olduğunu ve bunun son derece gurur verici olduğunu belirtti. Prof. Dr. Tanova, başarının gelecek yıllarda da devam etmesi temennisinde bulunarak her başarının arkasında kesinlikle birtakım fedakarlıkların da olduğunu fakat sonucunda kişiye mutluluk ve gurur veren hazlara ulaşıldığını dile getirdi.

DAÜ Akademik İşlerden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Yılmaz'ın da katıldığı sertifika töreninde Bölüm Başkanları ve Öğretim Görevlileri de hazır bulundu. Prof. Dr. Yılmaz, başarılı olan tüm öğrencilere başarılarının devam etmesi temennisinde bulunarak başarılı olan öğrencilere sertifikalarını takdim etti. Prof. Dr. Yılmaz'ın ardından öğrencilere Prof. Dr. Tanova ve İşletme ve Ekonomi Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Altay Nevzat ve Bölüm Başkan ve Başkan Yardımcıları başarı belgelerini takdim etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel DAÜ'de Başarılı Öğrencilere Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement