Danıştay Başkanı'ndan Başsavcıya Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Danıştay Başkanı'ndan Başsavcıya Ziyaret

Danıştay Başkanı\'ndan Başsavcıya Ziyaret

Cem TURSUN / İSTANBUL DHA) Danıştay Başkanı Hüseyin Karakullukçu, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Turan Çolakkadı'yı makamında ziyaret etti.

21.05.2012 16:52

Danıştay BAŞKANI'NDAN BAŞSAVCIYA ZİYARET

Cem TURSUN/ İSTANBUL DHA) Danıştay Başkanı Hüseyin Karakullukçu, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Turan Çolakkadı'yı makamında ziyaret etti. Karakullukçu, bir basın mensubunun "Veda ziyareti mi?" sorusuna ise "Nereye veda? Daha burada çokuz çok. Bıktınız mı bizden" diye yanıt verdi.

Danıştay Başkanı Hüseyin Karakullukçu, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Turan Çolakkadı'yı makamında ziyaret etti. Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne saat 14.00 sıralarında gelen Danıştay Başkanı Karakullukçu, yaklaşık 2 saat adliyede kaldı. Adliye çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Karakullukçu, ziyarete geldiğini söyledi. Bir basın mensubunun "Veda ziyareti mi?" şeklindeki sorusuna ise Karakullukçu, "Nereye veda? Daha burada çokuz çok. Veda etmeye niyetimiz yok. Bıktınız mı bizden?" diyerek yanıt verdi. Danıştay Başkanı'nı adliyeden Başsavcı Turan Çolakkadı uğurladı. Karakullukçu daha sonra aracına binerek adliyeden ayrıldı.

(BB) - İstanbul/ Kağıthane

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Danıştay Başkanı'ndan Başsavcıya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement