Dalgıçlar Denizde Ceset Aradı - Son Dakika
Güncel

Dalgıçlar Denizde Ceset Aradı

Dalgıçlar Denizde Ceset Aradı

Samsun'da 18 yaşlarındaki bir genç kızın denize atıldığı ihbarı polisi alarma geçirirken, dalgıçlar denizde ceset aradı.

16.04.2012 17:06

Samsun'da 18 yaşlarındaki bir genç kızın denize atıldığı ihbarı polisi alarma geçirirken, dalgıçlar denizde ceset aradı.

Edinilen bilgiye göre, Canik ilçesi Doğupark'ta 18 yaşlarındaki genç bir kızın biri bayan 2 kişi tarafından denize atıldığı ihbarı polisi alarma geçirdi. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri ve çok sayıda polis olay yerine sevk edildi. Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Sualtı Arama ve Kurtarma ekiplerinden oluşan dalgıçlar denizde ceset aradı. Polis, görgü şahidinin ifadesine başvurdu. Kızın denize atıldığı iddia edilen yerde itfaiyeye bağlı dalgıçlar

deniz içinde, Samsun Emniyet Müdürlüğü Deniz Limanı Sualtı Grup Amirliği'ne bağlı polisler ise botla deniz üzerinde arama yaptı.

İtfaiye Daire Başkanı Hasan İnce de çalışmaları yakından takip ederek, ekibini yönlendirdi. İnce, "Bir genç kızın denize atıldığı ihbarını aldık. Ekiplerimizi arama çalışması yapıyor. İnşallah ihbar asılsız çıkar ve kimse zarar görmemiş olur" dedi.

Yaklaşık bir saat süren arama çalışmalarından bir sonuç alınamadı. Polis, olay yerinden kaçtığı iddia edilen 2 kişinin eşkalini alarak çalışma başlattı. Arama çalışmalarına son verilirken, soruşturma sürdürülüyor. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Dalgıçlar Denizde Ceset Aradı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement