Cumhurbaşkanı Gül Letonya'ya Gidiyor - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Gül Letonya'ya Gidiyor

Cumhurbaşkanı Gül Letonya\'ya Gidiyor

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Andris Berzins'in daveti üzerine bugün Letonya'ya gidecek Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Andris Berzins'in daveti üzerine bugün Letonya'ya gidecek.3 Nisan 2013 tarihine kadar Letonya'da...

01.04.2013 09:30

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Andris Berzins'in daveti üzerine bugün Letonya'ya gidecek Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Andris Berzins'in daveti üzerine bugün Letonya'ya gidecek. 3 Nisan 2013 tarihine kadar Letonya'da bulunacak olan Gül, Cumhurbaşkanı Dalia Grybauskaite'nin daveti üzerine de 3-4 Nisan 2013 tarihlerinde Litvanya'ya resmi bir ziyaret gerçekleştirecek.

Cumhurbaşkanı Gül'ün bu ziyaretleri, Türkiye'den Letonya ve Litvanya'ya on bir yıl aradan sonra devlet başkanı düzeyinde gerçekleştirilen ilk resmi ziyaretler olacak.

Cumhurbaşkanı Gül, Letonya'yı ziyaretleri sırasında, Cumhurbaşkanı Berzins ile yapacakları başbaşa ve heyetlerarası görüşmelerin yanısıra, Meclis Başkanı Solvita Aboltina, Başbakan Valdis Dombrovskis ve Dışişleri Bakanı Edgars Rinkevics'i kabul edecek.

3 Nisan 2013 tarihinde Litvanya'ya geçecek olan Gül, Vilnius'ta, Cumhurbaşkanı Grybauskaite ile görüşecek; Meclis Başkanı Vydas Gedvilas ve Başbakan Algirdas Butkevicius ile de bir araya gelecek.

Cumhurbaşkanı Gül, ayrıca, her iki ülkede, evsahibi Cumhurbaşkanı ile birlikte müteşebbisleri bir araya getirecek İş Forumu toplantılarına iştirakle, katılımcılara hitap edecek. - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Gül Letonya'ya Gidiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement