Cumhurbaşkanı Gül, İzmir'de - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Gül, İzmir'de

Cumhurbaşkanı Gül, İzmir\'de

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Türkmenistan Devlet Başkanı Gurbanguli Berdimuhamedov, Alaçatı beldesinde milli sörfçü Bora Kozanoğlu'nun gösterisini izledi.

10.08.2012 16:46

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Türkmenistan Devlet Başkanı Gurbanguli Berdimuhamedov, Alaçatı beldesinde milli sörfçü Bora Kozanoğlu'nun gösterisini izledi.

Cumhurbaşkanı Gül ile Türkmenistan Devlet Başkanı Berdimuhamedov, Sheraton Çeşme'de bir araya geldikten sonra aynı makam aracı ile Alaçatı beldesine geçerek, Bora Kozanoğlu Sörf Okulu'nu ziyaret etti.

Milli sörfçü Kozanoğlu ve beraberindeki sörfçülerin Türk Bayrağı ve Türkmenistan Bayrağı bulunan sörflerle yaptığı gösteriyi izleyen Gül ile Berdimuhamedov, zaman zaman tercüman aracılığıyla sohbet etti.

Cumhurbaşkanı Gül ve konuk devlet başkanı gösteri sırasında sörfçüleri alkışladı.

Kozanoğlu, gösterinin sonunda, Cumhurbaşkanı Gül ve konuk devlet başkanı Berdimuhamedov'un yanına gelerek, bir süre sohbet etti.

Türkmenistan Devlet Başkanı Berdimuhamedov, Kozanoğlu'na hediye verdi.

Heyette Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ile Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan da yer aldı.

Kozanoğlu, heyetin sörf okulundan ayrılmasının ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, konuk devlet başkanının bölgedeki yatırımlar için sörf konusunda kendisinden bilgi aldığını belirtti.

Muhabir: Efsun Yılmaz - Tolga Albay/ Bahri Okumuş

Yayıncı: Şükran Yücel - İZMİR

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Gül, İzmir'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement