Cumartesi Sohbetleri Son Sürat Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Cumartesi Sohbetleri Son Sürat Devam Ediyor

Cumartesi Sohbetleri Son Sürat Devam Ediyor

Cumartesi Sohbetlerinin bu hafta ki konuğu, ASDER Genel Başkan Yardımcısı Emekli Albay Mustafa Hacımustafaoğulları oldu.

06.01.2014 10:45

Birlik Vakfında geleneksel olarak düzenlenen Cumartesi Sohbetlerinin bu hafta ki konuğu, Adaleti Savunanlar Derneği (ASDER) Genel Başkan Yardımcısı Emekli Albay Mustafa Hacımustafaoğulları oldu.

Çemberltaş' ta ki Birlik Vakfı Genel Merkezinde gerçekleştirilen 'Gündem Ve Ötesi' konulu konferansa, Genç Birlik Genel Başkanı Ömer Önder Haberdar, Yönetim Kurulu Üyeleri ve konukların geniş katılımıyla gerçekleşti.

Şener Mengene'nin sunumu ile gerçekleşen Konferans'ta çarpıcı açıklamalar yapan Mustafa Hacımustafaoğulları; Türkiye'nin çok zor bir süreçten geçtiğine değinerek, kendimizi bildik bileli sivil bir anayasamız olmadı. 1960,1980 gibi hep darbe anayasaları ile yönetildik, şu anda önümüzde büyük bir şans var Lakin, süreç baltalanmak isteniyor. Sivil anayasanın yapılmasına engel olanların bunu kendilerinde bir hak olarak görmeleri ise işin diğer bir ilginç tarafıdır.

Türkiye'de yeni bir dönemin başladığına değinen Hacımustafaoğulları, Cumhurbaşkanlığı seçimlerine giden yolda her zaman farklı olayların cereyan ettiğini görüyoruz, sancılı süreçler yaşıyoruz. Bundan sonraki süreç'te suikastler ve ortamı gerecek olaylar olabilir, güvenlik kuvvetlerimiz çok dikkatli olmalıdır. Güçlü bir Türkiye görmek istemeyenler ve menfaati bu guruplarla kesişenlerin ittifakını görüyoruz; lakin, bu millet yanlış yapanların yakasına er ya da geç yapışacaklarını ve hesap soracaklarını göstermiştir dedi.

Soru ve cevap bölümünün ardından sonra program sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Cumartesi Sohbetleri Son Sürat Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement