Cübbeli Ahmet Hoca IŞİD'e Meydan Okudu - Son Dakika
Güncel

Cübbeli Ahmet Hoca IŞİD'e Meydan Okudu

IŞİD'in önde gelen isimlerinden Ebu Enes'in "Doğru yola gel. Böyle gidersen müşrik olarak öleceksin" tehdidine Cübbeli Ahmet Hoca "Korkmuyorum" cevabı verdi.

01.12.2014 10:28  Güncelleme: 16:01

IŞİD'in önde gelen isimlerinden Ebu Enes bir konuşmasında, Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Mahmut Ünlü'ye yönelik, "Ey sapık adam... Seni tövbeye çağırıyoruz. Doğru yola gel. Böyle gidersen müşrik olarak öleceksin" tehdidinin ardından IŞİD'in ölüm listesine girdi iddialarına ilişkin Cübbeli Ahmet Hoca, "Korkmuyorum, ben müşrik değilim, ben Allah'a tapıyorum. Allah'a tapanın başkasından korkmaması lazım." dedi.

"IŞİD ALLAH'IN ÖLÜM LİSTESİNE KARIŞAMAZ"

Cübbeli Ahmet Hoca, "Her sene Şaban ayında Berat Gecesi'nde Allahü Teala, Hz. Azrail Aleyhisselam'a o sene öleceklerin listesini verir. Ne eksilir ne artar. Onun için geçen sene Berat'ta bizim listede adımız vardı ise ölürüz. Listede adımız yoktuysa IŞİD o listeye karışamaz" dedi.

IŞİD VE HADİSLER KONUSU

Cübbeli Ahmet Hoca IŞİD ile ilgili haberleri hadislerde de yer aldığını belirtip, "Bin küsür sene sonra ortaya çıkacak bir şeyi Peygamber Efendimiz (SAV) nasıl bilsin ve bildirsin. Demek ki Allahu Teala biliyor ve bildirmiş. Burada bir mucize meydana gelmiştir ve sana diyor ki saçları uzun olacak sana diyor ki devlet sahibi olacaklar. Şimdiye kadar hiçbir terör örgütü devletim demedi" ifadelerini kullandı.

"IŞID'İN AMACI TÜRKİYE'Yİ BÖLMEK"

Daha önce nasıl ki Vahhabileri kurdurup koca Osmanlı'yı bölmek için çalışıldığını belirten Cübbeli Hoca, "IŞİD'in de amacı Türkiye'yi bölmektir, yarın bize de sıra gelecek bizi de bölecekler. Neden bu projeye hizmet edeyim. Bu projeye hizmet edenler kesinlikle dine hizmet etmiyorlar" dedi.

Cübbeli Ahmet Hoca IŞİD\'e Meydan Okudu
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Cübbeli Ahmet Hoca IŞİD'e Meydan Okudu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • faşo türkler: Allah İşide Destek Veren Türklerin Bin Bir Belasını Versin Kafirler sizi. . 27 20 Yanıtla
  • MEHMET: bu adam hoca değil salagın onde gideni ağzı var konuşuyor sadece güya Azrail gelmiş hocasının canının alacakmış hocası azraile dur demiş odda durmuş lafım hocasına değil 7 22 Yanıtla
  • ......: Ulen hoca kafan ağırlık yapıyor herhalde vücudunun üstünde 5 24 Yanıtla
  • celalettin aslan: ALLAH SENDEN RAZI OLSUN 22 2 Yanıtla
  • SALİH: İşte gerçek Müslüman. Eli öpülecek adam. Adam gibi adam. . . . . . . 18 6 Yanıtla
  • wxq: HELAL SANA . KORKAK , KUYRUKÇU TÜRKÜCÜLER GİBİ DEĞİSİN. 18 4 Yanıtla
  • Murtaza: Yahudi askerleri postallarıyla mescidi aksaya girdi. İşidin niye kılı kıpardamadı. 18 3 Yanıtla
  • B bsrn: Beyinsiz yorum yapmış ırağa gir de görelim diye :) seviyeye bakar mısın? hocam çok güzel konuşmuş Allah razı olsun.. 15 3 Yanıtla
  • ZERİF: KORKMA ONLAR SENO GONDERIRLER BİZDE SENIN BU ZIRVALARINDAN KURTULURUZ HERHALDE CUBBO 3 15 Yanıtla

Advertisement