Çorumlular Gecesi'nde Önemli Mesajlar Verildi - Son Dakika
Güncel

Çorumlular Gecesi'nde Önemli Mesajlar Verildi

Çorumlular Gecesi\'nde Önemli Mesajlar Verildi

Beylikdüzü Belediye Başkan Yusuf Uzun, 4. Geleneksel Çorumlular Gecesi'nde birlik beraberlik mesajları verdi.

16.04.2013 15:17

İstanbul Çorumlular Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından Beylikdüzü Belediyesi Gürpınar Kültür Merkezi'nde düzenlenen geceye, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Başkan Yardımcısı Osman Dinç, Çorum Dernekleri Federasyonu Başkan Yardımcısı Muzaffer Korkmaz, İstanbul Çorumlular Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Aydın Kocaer ile davetliler katıldı.

"Ne Olursak Olalım, Hepimiz Kardeşiz"

Konuşmasında, bir araya gelmek kadar bir arada kalmanın da çok önemli olduğunu vurgulayan Başkan Uzun, "Dini, dili, ırkı ne olursa olsun hepimiz bu ülkenin birinci sınıf vatandaşıyız. Hepimiz kardeşiz" dedi. Başkan Uzun'un konuşmasının ardından Çorumlu yöresel sanatçılar sazları ve sözleriyle dinleyenlere unutulmaz bir türkü ziyafeti sundu. Sanatçılar program sonunda ayakta alkışlandı. Derneğin faaliyetleri hakkında bilgiler veren Federasyonu Başkan Yardımcısı Muzaffer Korkmaz ve İstanbul Çorumlular Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Aydın Kocaer, desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Uzun'a teşekkür etti.

Başkan Uzun 80, Yıl Cumhuriyet Parkını Gezdi

Çorumlular gecesinin ardından 80. Yıl Cumhuriyet parkında kısa bir gezinti yapan Başkan Uzun'a vatandaşlar yapılan park ile spor yapabilecekleri geniş bir alana sahip oldukları, çocukların rahatlıkla ve güven içerisinde oyunlar oynayabildikleri için teşekkür ettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çorumlular Gecesi'nde Önemli Mesajlar Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement