Çorum Valis, Bahabey Caddesi Esnaflarını Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Çorum Valis, Bahabey Caddesi Esnaflarını Ziyaret Etti

Çorum Valis, Bahabey Caddesi Esnaflarını Ziyaret Etti

Esnaf ziyaretlerine devam eden Çorum Valisi Sabri Başköy, bu kapsamda son olarak Bahabey Caddesi'nde bulunan esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

12.10.2013 15:38

Esnaf ziyaretlerine devam eden Vali Sabri Başköy, bu kapsamda son olarak Bahabey Caddesinde bulunan esnafları ziyaret etti. Ziyaretler kapsamında Vali Başköy Türkmenler Kıraathanesi, Karabacaklar Tahıl Pazarı, Yeşil Ekmek Fırını, Çiftçiler Kıraathanesi, Zümrüt Halı ile Şen Ticaret ve Şen Bak Gıda Yem İmalat Paketleme Nak. İletişim Turizm İnş. Tic. A.Ş.'ye ayrı ayrı ziyaretlerde bulunarak, işyeri sahiplerinin sorun ve taleplerini dinledi.

İlk olarak Türkmenler Kıraathanesi sahibi Arap Karacak'ı ziyaret eden Vali Başköy, Çorum Türkmen Köyleri Derneği Başkanı M. Ali Yıldırım ve dernek yönetim kurulu üyesi Seyfettin Servet Mete ile kıraathanede bulunana vatandaşlar ile sohbet etti. Türkmen Kıraathanesi ziyaretinin ardından sırası ile Karabacaklar Tahıl Pazarı sahibi Şahin Karabacak, Yeşil Ekmek Fırını sahipleri Hayati Kazan ve Gazi Kazan, Çiftçiler Kıraathanesi sahibi Battal Kazan, Zümrüt Halı sahipleri İlhan- Demet Özdemir, Şen Ticaret sahibi Dursun Şen ile ŞenBak Gıda Yem İmalat Paketleme Nak. İletişim Turizm İnş. Tic. A.Ş. sahipleri Mustafa ve Ali Şen'e ayrı ayrı ziyaretlerde bulunarak işyeri sahipleri ile bir süre sohbet etti.

Ziyarette bulunulan işyeri sahipleri Vali Sabri Başköy'ün kendilerini ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti ifade ederek istek, talep ve beklentilerini Vali Başköy'e doğrudan aktardılar.

İmkânlar ölçüsünde ilimizin hemen hemen her semtteki esnaflarımızı ziyaret ederek, onların istek, talep ve sorunları hakkında işyeri sahiplerini dinlediğini ifade eden Vali Başköy, "İlimizdeki tüm esnafları ziyaret etme imkânımız yok. Dolayısıyla ilimizin değişik semtlerindeki esnaflarımızı ziyaret ederek il genelindeki esnaflarımızın talep ve sorunları ile bu sorunların çözüme kavuşturulması noktasında işyeri sahipleri ile fikir alış verişinde bulunuyoruz." dedi ve esnaflarımıza bol ve bereketli kazançlar temenni etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çorum Valis, Bahabey Caddesi Esnaflarını Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement