Çorum Ünlü Manken Şebnem Schaefer Çorum'da Podyuma Çıktı - Son Dakika
Güncel

Çorum Ünlü Manken Şebnem Schaefer Çorum'da Podyuma Çıktı

Ünlü manken Şebnem Schaefer Çorum'da podyuma çıktıÇorum'da evliliğe hazırlık fuarında düzenlenen defilede ünlü manken Şebnem Schaefer podyuma çıtkı.Çorum'da bir otelde gerçekleştirilen Evlilik ve Düğün Hazırlık Fuarı açıldı.

17.04.2019 11:13

Ünlü manken Şebnem Schaefer Çorum'da podyuma çıktı

Çorum'da evliliğe hazırlık fuarında düzenlenen defilede ünlü manken Şebnem Schaefer podyuma çıtkı.

Çorum'da bir otelde gerçekleştirilen Evlilik ve Düğün Hazırlık Fuarı açıldı. Etkinlikte bir firma tarafından gelinlik defilesi düzenlendi. 2019 kreasyonunun tanıtıldığı defilede, ünlü manken Şebnem Schaefer ve ekibi podyuma çıktı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği defilede yaklaşık yarım saat podyumda kalan manken Şebnem Schaefer, sergilediği gelinlik modelleriyle büyük beğeni topladı. Kadınlar ilgiyle izlediği mankenleri cep telefonlarıyla görüntüledi.

Çok güzel bir etkinliğe katıldığını ifade eden Şebnem Schaefer, 'Sanırım en son 10 sene önce burada defile yapılmış. Daha sonra hiç defile olmamış. Çok güzel bir etkinlik oldu. Bu kadar yoğun ilgi beklemiyordum açıkçası. Her sahneye çıkışımızda bizi alkışladılar, bizi motive ettiler.

İstanbul ve diğer yerlerdeki defilelerde bu tür şeyler pek olmuyor. Onlar sadece izliyor. Çok güzel ağırlandık. Herkese çok teşekkür ediyorum.ö dedi.

Çorum Ünlü Manken Şebnem Schaefer Çorum\'da Podyuma Çıktı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çorum Ünlü Manken Şebnem Schaefer Çorum'da Podyuma Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement