Çorum Havaalanı İçin "Yap – İşlet" Önerisi - Son Dakika
Güncel

Çorum Havaalanı İçin "Yap – İşlet" Önerisi

Çorum Havaalanı İçin "Yap – İşlet" Önerisi

Murat Koçak, temeli atıldıktan sonra yapımından vazgeçilen Çorum Havaalanının "yap -işlet" modeli ile inşa edilebileceğini söyledi.

01.05.2012 10:04

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ile görüşen Çorumlu İşadamı Murat Koçak, temeli atıldıktan sonra yapımından vazgeçilen Çorum Havaalanının "yap -işlet" modeli ile inşa edilebileceğini söyledi.

Katıldığı resepsiyonda Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'a Çorum Havaalanı ile ilgili bilgiler verdiğini belirten Koçak, havaalanının istenildiği takdirde özel sektör tarafından işletilebileceğini ifade etti.

Bakan Yıldırım'ın havaalanını özel sektörün yapmasına sıcak baktığını belirten Koçak; "Sayın Bakan ile görüşmemizde kendisine daha önce havaalanı ile ilgili bir rapor gönderdiğimi ve takdir göstermeleri durumunda Çorum'un 50 – 60 Milyon Türk Lirası gibi bir rakamla havaalanına kavuşmasının mümkün olduğunu söyledim. Sayın Yıldırım 'Çorumlular şimdilik Merzifon'dan uçsunlar' cevabını verdi. Ancak özel sektörün istemesi durumunda 'Yap – İşlet' modeline de sıcak baktığını iletti." şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çorum Havaalanı İçin 'Yap – İşlet' Önerisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement