Kaçırılmış gibi not bırakarak babasından 300 bin lira fidye isteyen şüpheli polis operasyonuyla yakalandı - Son Dakika
Güncel

Kaçırılmış gibi not bırakarak babasından 300 bin lira fidye isteyen şüpheli polis operasyonuyla yakalandı

Tekirdağ'da kaçırılmış gibi not bırakarak babasından 300 bin lira fidye isteyen kişi polis operasyonuyla gözaltına alındı. Borçlarını ödeyemediği için evden kaçtığını ve böyle bir plan hazırladığını iddia eden genç, nöbetçi mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

03.12.2023 13:39

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde, kaçırılmış gibi not bırakarak babasından fidye isteyen kişi yakalandı. Baba, polise başvurduktan sonra istenen parayı bıraktıktan sonra oğlu gözaltına alındı. Oğul, borçlarını ödemek için bu planı yaptığını itiraf etti.

"300 BİN LİRA GETİRMEZSEN OĞLUN ÖLÜR"

İlçede yaşayan N.A, bir süredir ulaşamadığı oğlu E.A'nın hayatından endişe ederek Çorlu Emniyet Müdürlüğüne kayıp müracaatında bulundu. Daha sonra eve dönen N.A, evde oğlunun kaçırıldığı ve istenen adrese 300 bin lira getirmezse öldürüleceği yazılı not buldu.

PARAYI ALMAYA GELEN OĞLU GÖZALTINA ALINDI

Baba N.A, emniyete giderek durumu anlattı. Asayiş Büro Amirliği ekiplerince alınan geniş güvenlik önlemleri altında baba istenilen yere parayı bıraktı. Bir süre sonra, parayı almak için olay yerine gelen oğul E.A, ekipler tarafından gözaltına alındı.

BORÇLARINI ÖDEYEMEDİĞİ İÇİN EVDEN KAÇTIĞINI İDDİA ETTİ

E.A emniyetteki ifadesinde, babası kayıp müracaatı için emniyete gittiğinde, para istenen notu kapının altından attığını itiraf etti. Borçlarını ödeyemediği için evden kaçtığını iddia eden E.A, alacağı parayla borçlarını ödemeyi planladığını söyledi.

NÖBETÇİ MAHKEME TARAFINDAN SERBEST BIRAKILDI

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, nöbetçi mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kaçırılmış gibi not bırakarak babasından 300 bin lira fidye isteyen şüpheli polis operasyonuyla yakalandı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kaçırılmış gibi not bırakarak babasından 300 bin lira fidye isteyen şüpheli polis operasyonuyla yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement