Çorlu Belediyesinde Minibüsçüler Meclis Üyelerini Darp Etti - Son Dakika
Güncel

Çorlu Belediyesinde Minibüsçüler Meclis Üyelerini Darp Etti

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde belediye tarafından trafikten men edilen minibüs sürücüleri meclisi basarak bazı meclis üyelerini darp etti.

04.12.2013 19:10  Güncelleme: 19:44

Çorlu Belediyesi aralık ayı olağan meclis toplantısında, sözleşmeleri bittiği için ilçede taşımacılık yapmasına izin verilmeyen minibüsçüler ile belediye yetkilileri arasında arbede yaşandı.

Belediyede, Başkan Ünsal Baysan başkanlığında yapılan meclis toplantısına katılan halk minibüsleri sahipleri ve sürücüler, gündemde kendileriyle ilgili bir madde bulunmamasına sinirlendi.

Baysan'ı, hakaret ederek üzerine yürümek isteyen gruptan, zabıta ve güvenlik görevlileri kurtardı. Baysan, salondan çıkarılarak makam odasına götürüldü.

Daha sonra toplantının bittiğinin açıklanması üzerine minibüsçülerle meclis üyeleri arasında tartışma çıktı ve tartışma kavgaya dönüştü. Bir grup, Belediye Meclis Üyesi Tuncay Yavuz'a saldırdı, ulaşım hizmetlerinden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Demirci'yi yumrukladı.

Bu sırada, olayları yatıştırmak için araya giren güvenlik görevlileri de tartaklandı.

Olayların ardından, güvenlik görevlileri tarafından belediye binası dışına çıkartılan minibüsçüler, burada da kendi aralarında tartıştı.

Belediye önüne çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Minibüsçüler, polisin müdahalesiyle dağıldı.

-meclis toplantısı

-arbede

Çorlu Belediyesinde Minibüsçüler Meclis Üyelerini Darp Etti
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çorlu Belediyesinde Minibüsçüler Meclis Üyelerini Darp Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement