Conexıon Latıno Vol.3 Etkinlikleri - Son Dakika
Güncel

Conexıon Latıno Vol.3 Etkinlikleri

Conexıon Latıno Vol.3 Etkinlikleri

Latin rüzgarları, şehrin en hip semti Nişantaşı'nda en hip oteli The Sofa Hotel'de Ekim ayı itibariyle yeniden esmeye başlıyor.

14.09.2013 11:55

Conexıon Latıno Vol.3

Style Attack Edition

Ayda bir kez, The Sofa Hotel 'HALLARTS΄ salonunda yer alacak ''Conexion Latino'' etkinlikler zincirinin üçüncü halkası 5 Ekim CUMARTESİ gecesi çok özel bir konsept ile sonbahar-kış sezonunun açılışını yapacak.. STYLE ATTACK Edition

Latin Müzik ve Dans Dünyasında her zaman örnek ve kaliteli etkinliklere imza atan MUNDO LATINO ve Istanbul'un en kaliteli organizasyonlarına evsahipliğini yapan The Sofa Hotel, dans ve müzik severleri İstanbul'un en hip LATİN DANS gecesinde buluşturmaya hazırlanıyor.

Conexion Latino'nun bu ay ki konukları çok özel.

Vanessa Lacedonia ( Milano) Kuba Salsasının en önemli isimlerinden Maykel Font'un güzeller güzeli partneri.

Eylem & Chanel ( Zürih) .. Avrupa'yı kasıp kavuran, çılgın ve seksi ikili.

Başarılı performansları, kendilerine özgü stilleri ile dans dünyasının bu sevilen isimleri, 5 Ekim gecesi, hem birbirinden güzel showlar sergileyip, dans edecekler, hem de aynı hafta sonu, Mundo Latino stüdyosunda, sadece bayanlara özel hazırlanan 'Ladies Styling' workshoplarında eğitim verecekler.

Böyle bir etkinliğiin olmazsa olmazı, müziğin mimarları ise eşsiz tarzlarıyla herkese hitap eden Maestro Mehmet Ceyhan ve Dj Volkan Kayataş .

Dansı ve eğlenmeyi seven herkes bu etkinliğe davetli. En şık giysilerinizi giyip, Nişantaşı'nın kalbinde yer alan The Sofa Hotel'in sanatsal etkinliklere ev sahipliği yapan özgün mekânı HallArts' da dansın tadına varmak için eğlence takviminize şimdiden bu etkinliği not edin!

Bilgi:

Tarih: 5 Ekim 2013, Cumartesi

Mekan: Hallarts

Kapı Açılış: 21:30

Düzen: Ayakta

Etkinlik adı:  Conexion Latino Vol.3 ,STYLE ATTACK Edition

Parti Girişi : 30 tl

Sanatçılar:

VANESSA LACEDONIA

EYLEM & CHANEL

DJ'ler:

Dj. Mehmet Ceyhan ve Dj. Volkan Kayataş

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Conexıon Latıno Vol.3 Etkinlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement