ÇOMÜ'de Rektör Laçiner Yeniden Aday - Son Dakika
Güncel

ÇOMÜ'de Rektör Laçiner Yeniden Aday

ÇOMÜ\'de Rektör Laçiner Yeniden Aday

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinde Rektör Prof. Dr. Sedat Laçiner, bir dönem daha görevine devam etmek için tekrar aday oldu.

24.02.2015 12:40  Güncelleme: 12:56

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nde (ÇOMÜ) Rektör Prof. Dr. Sedat Laçiner, bir dönem daha görevine devam etmek için tekrar aday olduğunu açıkladı.

ÇOMÜ'de rektörlük seçimi 26 Şubat Perşembe günü, Terzioğlu Yerleşkesi'ndeki Troia Kültür Merkezi'nde yapılacak. Daha önce Prof. Dr. Arzu Mirici, Prof. Dr. Aziz Kılınç, Prof. Dr. Hamit Er, Prof. Dr. Muammer Karaayvaz ve Prof. Dr. Yücel Acer'in adaylıklarını açıkladıkları seçime iki gün kala Rektör Prof. Dr. Sedat Laçiner de yarışa katıldı. ÇOMÜ Dardanos Yerleşkesi'nde çok sayıda öğretim üyesinin de katılımıyla gerçekleştirdiği basın toplantısında adaylığını açıklayan Prof. Dr. Laçiner, "Eğer ki perşembe günü bir iltifat olmaz, arkadaşlarımız teveccüh göstermezlerse, birinci sıraya beni koymazlarsa ben bu yarışta yokum. Ne Cumhurbaşkanımızın karşısına, ne de Yükseköğretim Kurulu (YÖK) üyelerinin karşısına, ikinci, üçüncü, dördüncü, beşinci veya altıncı olarak gitmem. Geçen seçimde de aynısını söylemiştim, bugün de söylüyorum. Perşembe gününe çok az süre var. Ömrü olan görür. Perşembe günü ikinciysem, benim için artık ÇOMÜ'de rektörlük görevi bitmiştir. Dolayısıyla YÖK'ün de Cumhurbaşkanlığı'nın da seçeceği insan sayısı daha az olacaktır" dedi. - Çanakkale

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel ÇOMÜ'de Rektör Laçiner Yeniden Aday - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement