Çömlekçi'de İftara Yoğun İlgi - Son Dakika
Güncel

Çömlekçi'de İftara Yoğun İlgi

Çömlekçi\'de İftara Yoğun İlgi

Mumcular Çömlekçi Köyü'nde düzenlenen iftar yemeğine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

12.07.2013 16:00

Çömlekçi Köyü Meydanı'nda asırlık dut ağacı altında düzenlenen iftar yemeğine Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan, İl Genel Meclisi CHP'li üyeleri Cesur Öncel, Mükerrem Uyar, Yalıkavak Belediyesi Meclis Üyeleri, Bodrum Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Muammer Şaşmaz, Tarım İlçe Müdürü M.Ali Bahar, Çölekçi Köyü Muhtarı Mustafa Oral, Yalıkavak CHP Belde Başkanı Giray Cicili başta olmak üzere bazı belde başkanları ve vatandaşlar katıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği iftar yemeği için hazırlanan masalar yeterli gelmeyince yeni masalar açıldı. İftara katılanlara yayla çorbası, İzmir köfte, makarna ve tatlı ikram edildi.

İftar yemeğinin ardından Çömlekçi Köyü İmamı Turgayu Kurt'un okuduğu yemek duasına tüm vatandaşlar eşlik etti.

Duanın ardından kısa bir konuşma yapan Yalıkvaka Belediye Başkanı Mustafa Saruhan, "Bu Ramazan köylerimizi dolaşıyoruz. İftarlarımıza Mumcular ovasından başladık. Tüm köylerimizi dolaşacağız. Sizlerin katılımız bizleri onurlandırıyor. Ramazan ruhu böyle toplu iftarlarda çok daha keyifli yaşanıyor" şeklinde konuştu.

Çömlekçi Köylüleri adına söz alan Emin Çakır iftar yemeğinin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, "Başkanım sizin vesilenizle bu yemeğin getirilmesinde yapılmasında, dağıtılmasında emeğe geçenlere çok teşekkür ediyoruz" dedi.

İftar yemeğinin ardından Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan ve İl Genel Meclisi üyeleri Cesur Öncel, Mükerrem Uyar köy kahvesinde vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çömlekçi'de İftara Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement