"Çok Tatlılar" - Son Dakika
Güncel

"Çok Tatlılar"

"Çok Tatlılar"

23 Nisan gösterisi hazırlayan İZELMAN öğrencileri, hem yetenekleri ile hem sevimlilikleri ile izleyenleri adeta büyüledi.

22.04.2011 14:12  Güncelleme: 15:56

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İZELMAN Anaokulları, Kreş ve Etüt Eğitim Merkezleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı düzenledikleri gösteriler ile coşku içinde kutladı. İsmet İnönü Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen kutlamalara İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun eşi Dr. Türkegül Kocaoğlu, İZELMAN Genel Müdür Yardımcısı Hasan İkat, veliler ve davetliler katıldı.

10 anaokulunun 5 yaş grubu öğrencilerinin hazırladığı gösterilerin sunulduğu kutlama programında konuşan Türkegül Kocaoğlu, çocuk bayramının Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün insan sevgisi ile dolu olan kalbinin çocuklara karşı ne kadar duyarlı olduğunu gösterdiğini söyledi. Hasan İkat ise anaokullarında eğitim gören çocukları Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda yetiştirdiklerinin altını çizerek, "Çocuklarımızın ülkenin aydınlık yüzleri olması için hiçbir fedekarlıktan kaçınmıyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından sahne alan minikler Üsküp, Silifke yörelerinin oyunlarını sundu. Japon dansı, majoret dansı büyük alkış aldı. Brodway ve Grease müzikallerinden bölümler de sunan öğrenciler, Anadolu ezgileri ve popüler müzikten oluşan potporiler ve danslarla izleyicileri coşturdular. Gecenin finalinde ise gösteriye katılan bütün gruplar sahneye çıkarak hep birlikte Onuncu Yıl Marşı'nı söyledi. Öğrencilere İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun eşi Dr. Türkegül Kocaoğlu da eşlik etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Çok Tatlılar' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement