Çocukları Sevgi ile Dinledi - Son Dakika
Güncel

Çocukları Sevgi ile Dinledi

Çocukları Sevgi ile Dinledi

Beylikdüzü Belediye Başkanı Uzun, bu defa Migros AVM'de vatandaşla bir araya geldi.

10.10.2013 14:35

Halkı dinleyen Başkan Uzun'un çocuk sevgisi ise karelere bambaşka yansıdı.

Sosyal belediyecilik anlamında önemli adımlar atan Beylikdüzü Belediyesi, vatandaşların sorunlarına çözüm sunmaya devam ediyor. Her hafta Salı günü AVM ziyaretleri ile halkla buluşan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'un bu haftaki durağı Migros AVM oldu. Başkan Uzun, vatandaşların istek ve sıkıntılarını dinleyerek, yardımcılarına sorunların çözümü için talimat verdi. Hiçbir vatandaşı es geçmeyen Başkan Uzun, gördüğü çocuklara da özel ilgi gösterdi. Market arabasındaki bir çocuğa ise ayrı bir alaka gösteren Başkan Uzun, minik sürücünün uyarılarına rağmen arabasının önünden çekilmeyince, herkesi güldüren görüntüler ortaya çıktı.

"Onların Mutluluğu Bizim Mutluluğumuz"

Başkan Uzun, kendisini çalışmalarından dolayı da tebrik eden vatandaşlara, "Daha yaşanılır bir Beylikdüzü için ne gerekiyorsa onu yapıyoruz. Vatandaşın memnuniyeti bizim mutluluğumuzdur" dedi. Daha sonra Migros AVM esnafı ve alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet eden Başkan Uzun, esnaf ve vatandaşın şikâyet ve isteklerini dinledi.

Programa, Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcıları Tahir Sert, Ali Gençbay, Osman Dinç, Av. Ercan Ay, Meclis Üyesi Tuncay Kiraz ile Barış Mahallesi Muhtarı Halim Cesur ve birim müdürleri katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çocukları Sevgi ile Dinledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement