Çocukları İçin Yardım Bekliyorlar - Son Dakika
Güncel

Çocukları İçin Yardım Bekliyorlar

Çocukları İçin Yardım Bekliyorlar

Hakkari'de oturan Akdoğan ailesinin beyin tümörü tanısı konulan çocuğu, 13 yaşındaki Serhat Akdoğan, tedavi imkanı olmadığı için evinde ailesi tarafından bakılıyor.

30.03.2013 16:51

Hakkari'de oturan Akdoğan ailesinin beyin tümörü tanısı konulan çocuğu, 13 yaşındaki Serhat Akdoğan, tedavi imkanı olmadığı için evinde ailesi tarafından bakılıyor. Aileyi ziyaret eden BDP Hakkari il Başkanı Rahmi Kurt, parasızlıktan dolayı tedaviye gitme imkanı olmayan aileye hayırseverlerin destek olmasını istedi.

Hakkari Merkez Yeni Mahalle'de oturan 7 nüfuslu Akdoğan ailesinin çocuğu Serhat Akdoğan'a 2 yıl önce beyin tümörü tanısı konuldu. Aile, çocukları Serhat'ın iyileşmesi için Kayseri Erciyes Üniversitesi Beyin Cerrah Servisi'ne götürdü. Burada ameliyat olan ve daha sonra taburcu edilen Akdoğan, Hakkari'ye döndü. Daha sonra hastalığı tekrarlayan Akdoğan, doktora gitme imkanı olmadığı için evinde yatağa bağlı yaşamaya çalışıyor.

BDP Hakkari il Başkanı Rahmi Kurt, Belediye Başkan Yardımcısı Metin Kazandıoğlu ve bareberideki bazı BDP'liler, Akdoğan ailesini ziyaret etti. 'Geçmiş olsun' dileklerine bulunan BDP'liler, işsiz olan bu aileye herkesin sahip çıkması gerektiğini söyledi. BDP İl Başkanı Kurt, "Hayırseverlerin bu aileye yardımda bulunmasını istiyoruz. BDP olarak da bize ne düşüyorsa yapmaya hazırız" dedi. Anne Adile Akdoğan ise, eşinin çobanlık yaparak 7 nüfuslu ailesini geçindirdiğini bildirirken, BDP'lilerin yaptığı ziyaretten memnuniyet duyduklarını ve herkesten bu konuda yardım beklediklerini söyledi. - Hakkari

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çocukları İçin Yardım Bekliyorlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement