Çocuklardan Brn Yatakları'na Tam Not - Son Dakika
Güncel

Çocuklardan Brn Yatakları'na Tam Not

Çocuklardan Brn Yatakları\'na Tam Not

BRN Yatakları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Ankara Armada AVM’de bulunan mağazalarında çocukları ağırladı.

26.04.2014 10:24

BRN Yatakları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Ankara Armada AVM'de bulunan mağazalarında çocukları ağırladı. Çok sayıda çocuğun katıldığı etkinlikte, çocuklar BRN Yatakları'nın üzerinde yaptıkları akrobatik hareketlerle dayanıklılık konusunda BRN ürünlerini test ettiler. Oldukça renkli görüntülere sahne olan etkinlikle ilgili konuşan BRN Yatak Genel Müdürü Berna İlter, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle çocuklara ev sahipliği yapmaktan son derece mutluluk duyduklarını dile getirdi.

BRN Yatakları'nda çeşitli akrobatik hareketler yaparak fotoğraf çektiren çocukların tüm AVM ziyaretçilerinin de dikkatini çektiğini bildiren İlter, "BRN Yatak olarak, böyle bir günde çocukları mağazamızda ağırlamaktan dolayı son derece mutluyuz. Mağazamıza bayram havası getirdiler" dedi.

Çocukların BRN Yatakları'nı dayanıklılık testinden geçirdiklerini söyleyen İlter, güzel bir gün geçirdiklerini belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: "Çocuklar yataklarımızın üzerinde akrobatik figürlerini sergileyerek ürünlerimizi dayanıklılık testine tabi tuttu ve uyguladıkları test sonucu ürünlerimize tam not verdi. Geleceğimiz olan çocuklarımızdan aldığımız bu onayı son derece önemsiyoruz. Birlikte çok güzel bir gün geçirdik. Bu güzel gün için kendilerine teşekkür ediyoruz." - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Çocuklardan Brn Yatakları'na Tam Not - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement