Çocuk Modası ve Daha Fazlası Bu Şehirde! - Son Dakika
Güncel

Çocuk Modası ve Daha Fazlası Bu Şehirde!

Çocuk Modası ve Daha Fazlası Bu Şehirde!

kidycity.com Bursa As Merkez mağazası açıldı.

06.11.2012 08:06

Kanz mağazalarındaki tüm ürünler ve daha fazlası kidycity.com ile artık Bursa'da. Kidycity.com As Merkez mağazasında bebek ve çocuk modası, binlerce çeşit ürün, birbirinden renkli ve çekici fırsatlar, özel indirimler ve yepyeni ürünler sizleri bekliyor!

Anne adayları, anneler ve çocuklar için her şeyi düşünen kidycity.com, hamilelik döneminden başlayarak annelerin ve 0-16 yaş çocukların tüm ihtiyaçları için bol seçenek sunuyor. Kidycity.com'da güvenilir ve sağlıklı binlerce ürün ve yüzlerce marka ile hem kendinizin hem de çocuklarınızın ihtiyaçlarını gidermeniz mümkün.

Bol seçenek ve güvenilir alışveriş kidycity.com As Merkez AVM mağazasında!

Kidycity.com mağazalarında 0-16 yaş kız erkek çocuk giyim ve aksesuarda bol seçenek bulunuyor. Güvenilir ve seçkin markaların bebek arabası, oto koltuğu, ana kucağı, mama sandalyesi, oyun parkı, sağlık, bakım, kozmetik, beslenme, oyuncak, hediyelik, kitap ve bebek odası ürünleri yer alıyor.

Çocuk modası ve daha fazlası bu şehirde!

Kidycity.com, Kanz ve group bema deneyimi ve güvencesiyle hizmet veriyor. group bema 20 yılı aşkın süredir Türkiye'de ve 35 ülkede Kanz, Steiff, Pampolina, Doll, Whoopi ve S&D markaları ile dünya çocuk modasına yön veriyor. Tüm bu markalara ve daha fazlasına, yıllardır alışılan hizmet anlayışı ile artık Kidycity.com mağazalarından da ulaşabilirsiniz. Dilerseniz online sipariş verin, dilerseniz mağazada inceleyip alın. kidycity.com sizi çocuk alışveriş şehrine davet ediyor.

Kidycity.com mağazaları, bebek ve çocuk giyimde dünya markalarının geniş koleksiyon seçeneklerini sunuyor. Çocuk moda ürünleri ile birlikte tüm anne, bebek, çocuk ihtiyaçlarına yönelik güvenilir ve seçkin markalar sizi bekliyor.

group bema yıllardır müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun, kaliteli, sağlıklı ve kullanışlı ürünler sunuyor. Kidycity.com için de aynı özen ile ürün ve marka seçimi yapıyor.

Kidycity.com'da Sunulan Ürün Grupları

Anne, Bebek Çocuk Giyim ve Aksesuar, Bebek Arabası, Oto Koltuğu, Mama Sandalyesi, Beslenme ve Bakım Sağlık ürünleri, Oyuncak, Kitap ve Bebek Odası kategorilerinde çok geniş bir ürün yelpazesi ile hizmet veriyor.

Kidycity.com'da Bulabileceğiniz Markalar

Kidycity.com'da grup bema tekstil markaları Kanz, Pampolina, Doll, Steiff, Whoopi, S&D ve Kathe Kruse bulunuyor. Yine grup bema markası olan Doll araç gereçleri yer alıyor.

Ayrıca şu seçkin markalara da Kidycity.com'dan ulaşabilirsiniz: Maxi Cosi, Quinny, Maclaren, Concord, Casaul, Fisher Price, Playskool, Tomy, Todizoo, OK Baby, Lindam, Mamas Papas, Baby Björn, Philips Avent, Ultra Prima, Bübchen, Nivea Baby, Weewell, Prima Baby, Aptamil, Milupa, Hipp, Bebelac, Nuby, Avvio, Funna Baby, Ninna Nanna, Girl Stop, Ya-Pa, Sma, Nexcare, Dr Brown's, Bebedor. Her geçen gün sunulan markalar ve ürün çeşitliliği artıyor.

Tüm alışverişlerde özel hediye!

Kidycity.com, tüm alışverişlerde arabanız için Kidy Baby On Board Sticker ve anılarınız için Kidy Resim Çerçevesi Magnet hediye ediyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çocuk Modası ve Daha Fazlası Bu Şehirde! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement