Çocuk Alışverişine Dair Her Şey 'morhipo.com'da - Son Dakika
Güncel

Çocuk Alışverişine Dair Her Şey 'morhipo.com'da

Çocuk Alışverişine Dair Her Şey \'morhipo.com\'da

Keyifli alışverişin adresi morhipo.com, kaliteli ve ekonomik alışverişi tercih eden aileler için oyuncaktan giyime kadar ihtiyaç duyabilecekleri tüm ürünleri bir arada sunuyor.

04.10.2013 15:00  Güncelleme: 17:20

Türkiye'de ilk defa hem yeni sezon ürünlerini hem de özel kampanyaları aynı adreste buluşturan morhipo.com, çocuk kategorisi altında sunduğu 12 binin üzerinde farklı ürünle aradığınız her şeyi bir arada bulabileceğiniz tek adres olma özelliğini taşıyor.

Morhipo.com'un ayrıcalıklı alışveriş dünyası, çocuk alışverişini de kolaylaştırıyor.

Anne ve babaların bebeklerine kavuştukları ilk günden itibaren ihtiyaç duyabilecekleri her tür ürünü tek çatı altında toplayan morhipo.com, çocuk kategorisi altında; oyuncak, çocuk, bebek, çocuk odası kategorilerinde 12 binden fazla adet modelle online alışveriş dünyasında önemli bir fark yaratıyor.

Chicco, Benetton 012, Panço, Play-Doh, Bluekey, Tiny Love, Hasbro, Barbie, Puma, Nike, Bebetto, Zeynep Tekstil, Valenza, Reebok, adidas ve daha birçok markanın çocuklara özel ürünleri morhipo.com'da elinizin altında. Üstelik podyum trendlerini çocuk modasına taşıyan ünlü Fransız çocuk giyim markası Tape à l'oeil Türkiye'de sadece morhipo.com üyelerine özel olarak satışa sunuluyor.

Çocuğunuzun ihtiyaçları için mağaza mağaza gezmenize gerek yok. Bebek arabasından mama sandalyesine, bakım ürünlerinden giyim ve aksesuarlara, oyuncaktan küçük çocukların gelişiminde önemli rol oynayan eğitici gelişim setlerine kadar her şeye morhipo.com'da bir "tık"la ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çocuk Alışverişine Dair Her Şey 'morhipo.com'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement