Çobanların köpek kavgası - - Son Dakika
Güncel

Çobanların köpek kavgası -

Eskişehir'in hayvan otlatan çobanlar arasında "köpek" yüzünden çıkan ve baba ile oğlunun av tüfeğiyle öldürüldüğü kavganın ardından olayın yaşandığı köyde hüzün yaşanıyor.

14.02.2014 18:16

Eskişehir'in hayvan otlatan çobanlar arasında "köpek" yüzünden çıkan ve baba ile oğlunun av tüfeğiyle öldürüldüğü kavganın ardından olayın yaşandığı köyde hüzün yaşanıyor.

Olayın yaşandığı İnönü ilçesine bağlı Oklubalı köyünün muhtarı Latif Birinci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün yaşanan olayın tüm köy halkını üzdüğünü söyledi.

Kavgaya karışan kişiler arasında geçmişte de "köpek" yüzünden tartışmalar yaşandığını ifade eden Birinci, "Bu olay hepimizi derinden üzmüştür. Geçmişte aralarında yine köpek meselesinden husumet vardı ancak hiç olmaması gereken bir olaydı. İnşallah bu işin tekrarı olmaz. Köy halkı olarak herkes üzgün. Hiç olmaması gereken değersiz bir konudan dolayı 2 can gitti. Biri daha 17 yaşındaydı" dedi.

Konuşurken gözyaşlarına hakim olamayan Birinci, cenazelerin otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumunda olduğunu anlatarak, "Ölen kişinin çocuklarından biri yurtdışında yaşıyordu. Onun gelmesi bekleniyor. Köyümüzün başı sağolsun. Allah'tan dileğim bir daha böyle şeylerin yaşanmamasıdır" diye konuştu.

İnönü ilçesine bağlı Oklubalı köyü yakınlarındaki Kaynaklar mevkisinde dün yaşanan olayda hayvan otlatan Hüseyin Avcı (53) ve oğlu Sinan Avcı (17) ile aynı köyden Muammer Avcı (46) arasında sürülerdeki köpeklerin birbirine saldırması sonucu tartışma çıkmış, tartışmanın büyümesiyle baba ve oğlu tarafından darbedilen Muammer Avcı, yanında taşıdığı av tüfeğiyle ateş ederek Hüseyin ve Sinan Avcı'yı öldürmüştü. Olayda darbedilen ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesindeki tedavisinin ardından adliyeye sevk edilen Muammer Avcı, tutuklanmıştı.

Çobanların köpek kavgası -
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çobanların köpek kavgası - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement