Görevden Alınan Cizre Emniyet Müdürü, Yeniden Aynı Göreve Atandı - Son Dakika
Güncel

Görevden Alınan Cizre Emniyet Müdürü, Yeniden Aynı Göreve Atandı

Görevden Alınan Cizre Emniyet Müdürü, Yeniden Aynı Göreve Atandı

Cizre'de PKK ile Hüda-Par'lılar arasındaki çatışmalarının ardından, görevinden alınan İlçe Emniyet Müdürü Ozan Başurgan, vekaleten yeniden eski görevine getirildi.

20.01.2015 14:55  Güncelleme: 15:18

Şırnak'ın Cizre İlçesinde PKK ile Hüda-Par'lılar arasındaki çatışmalarının ardından, İlçe Emniyet Müdürlüğü görevinden alınan Ozan Başurgan, İlçe Emniyet Müdürü Ercan Demir'in Hrant Dink soruşturması kapsamında tutuklanması üzerine, vekaleten yeniden eski görevine getirildi.

4 KİŞİ ÖLÜNCE GÖREVDEN ALINMIŞTI

Cizre'de 27 Aralık Cumartesi gecesi PKK'nın gençlik yapılanması Yurtsever Devrimci Gençlik Harekatı (YDG-H) üyeleri ile Hüda-Parlılar arasında çıkan silahlı çatışmada toplam 4 kişi ölmüş ve 4 kişi de yaralanmıştı. Olayların ardından İlçe Emniyet Müdürü Ozan Başurgan, 31 Aralık günü görevinden alınıp, İl Emniyet Müdürlüğü emrine alınmıştı.

YERİNE ERCAN DEMİR ATANMIŞTI

Başurgan'ın görevden alınmasının ardından ise Cizre'ye İlçe Emniyet Müdürü olarak Ercan Demir atandı. Demir'in Hrant Dink, cinayetinin soruşturması kapsamında dün tutuklandı.

ESKİ GÖREVİNE GERİ DÖNDÜ

Demir'in tutuklanmasının ardından ise Cizre Emniyet Müdürlüğü'ne vekaleten yeniden Ozan Başurgan atandı. Şırnak'ta bulunan Başurgan'ın ilçeye gelerek görevine başladığı belirtildi.



Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Görevden Alınan Cizre Emniyet Müdürü, Yeniden Aynı Göreve Atandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • metin: görevden aldıysan neden geri getirdin. 9 0 Yanıtla
  • tale: ne fırıt ne dümen ne gizli kapaklı anlaşmalar yapıldı turkiye bura 9 0 Yanıtla
  • Ahmet: :))) 5 1 Yanıtla
  • Kırmızı Medrese: Cizre'de PKK ile HÜDA-PAR çatışması demek tam bir dezerformasyon. Paralel Fetullah teör örgütünün gösterdiği hedeflere saldırı düzenlemek için aylardır her türlü çalışmayı yapan PKK-YDG/H-HDP bld. nin tüm araç ve ağır silahlarla gerçekleştirilen katliam girişimleri vardır. Bu darbe girişimi Fetullah ve apocuların elinde patlamıştır. Hükümet uyanır umarım. 3 2 Yanıtla
  • kara murat: guruyursunuz arkadaşlar hem yazıyurum oyun içinde oyun kımse ınanmıyur orda yasayın çok şehler gurursunuz şok inanmayacaksınz 4 0 Yanıtla
  • Dağıstanlı: Adam'ı oyuncağa çevirirseniz,nasıl verim alacaksınız devlet yaptığı işlerde tutarlı Olmalı dün öyle bugün böyle olmaz.Bir işyerinde bile patron kırk düşünüp bir karar verir işten attığı işçiyi de bir daha hayatta işe almaz verimi olmaz diye 0 1 Yanıtla

Advertisement