Cips Paketiyle Hristiyanlık Propagandası - Son Dakika
Güncel

Cips Paketiyle Hristiyanlık Propagandası

Cips Paketiyle Hristiyanlık Propagandası

EESOB Başkanı, Türkiye'de cips paketi üzerine işlenen haç işaretiyle Hristiyanlık propagandası yapıldığını öne sürdü.

04.01.2012 15:29  Güncelleme: 15:45

Eskişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (EESOB) Başkanı Ekrem Birsen, Türkiye'de bir cips paketinin üzerine işlenen haç işaretiyle Hristiyanlık propagandası yapıldığını öne sürdü.

Eskişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ekrem Birsen; Başkan Vekili Ali Sefa Şen, Pazarcılar Odası Başkanı Naci Şahin ve Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Fethi Özkara ile birlikte yaptığı açıklamada, Hristiyanlığın simgesi olan haç işaretinin kurnazlıkla cips paketinin üzerine işlendiğini savundu.

Paketler dikkatlice incelendiğinde haç işaretinin özellikle konulduğunun anlaşılacağını ifade eden Birsen, "Ülkemizde satılan bir cips firmasının paketi dikkatli incelendiğinde Hristiyanlığın simgesi olan haç işareti kullanılarak kurnazca propaganda yapıldığı görülmektedir" dedi.

Birsen, yaptığı açıklamada, "Yüzde 99'u Müslüman olan bir ülkede bu yapılan, şark kurnazlığıdır. Bu paketleri ya derhal toplatın ya da haç işaretini çıkarın. Müslüman bir ülkede çocukların bu tür olaylarla beyninin yıkanmasına asla müsaade etmeyeceğiz. Gerçekten incelediğimizde kesilen bir domateste bu işaret yoktur. Haç simgesi bu pakete yerleştirilmiştir. Firmanın yabancı olması ya da başka bir şey olması bizi ilgilendirmez. Bizi ilgilendiren, Müslüman ülkesinde haç işaretli paketlerin satılmasıdır. Bu

işaretin oynanarak kasten bu pakete yerleştirildiği düşüncesini kendimizce benimsedik. Bu olay Müslüman mahallesinde salyangoz satmaya benzer" ifadelerini kullandı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Cips Paketiyle Hristiyanlık Propagandası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement