Tekirdağ Cinayetinin Baş Şüphelisi Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Tekirdağ Cinayetinin Baş Şüphelisi Tutuklandı

Tekirdağ Cinayetinin Baş Şüphelisi Tutuklandı

Tekirdağ'da kaybolduktan 6 yıl sonra kemikleri bulunan Meral Yapıcı ve Nefise Kıran cinayetiyle ilgili gözaltına alınan Göksel Yapıcı tutuklandı.

02.11.2013 23:29  Güncelleme: 00:04

Tekirdağ’da kaybolduktan 6 yıl sonra kemikleri bulunan Meral Yapıcı (19) ve Nefise Kıran (17) cinayetiyle ilgili gözaltına alınan 5 kişi’den biri olan Meral Yapıcı’nın amcaoğlu Göksel Yapıcı ‘Kasten adam öldürme’ suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine konuldu.

Tekirdağ’da kaybolduktan 6 yıl sonra bir deniz kenarındaki bağevinin yanındaki iskelede kemikleri bulunan Meral Yapıcı (19) ve Nefise Kıran (17) cinayetiyle ilgili gözaltına alınan Meral Yapıcı’nın amcaoğlu Göksel Yapıcı Nefise’nin sevgilisi olduğu iddia edilen Talip E. (38), Meral’in sevgilisi olduğu iddia edilen bilgisayarcı Uğur O., genç kızların arkadaşı olan Serkan A. (38) ve Bahar Ç. (26) adliyeye sevk edildi. Diğer 4 kişi savcılık sorgusundan sonra serbest bırakılırken baş şüpheli Göksel Yapıcı, tutuklanma istemiyle nöbetçi mahkeme sevk edildi.Mahkemede de poliste ve savcılıkta olduğu gibi sessiz kalmayı tercih eden şizofren hastası Göksel Yapıcı, kısa ifadesinde “Ben kimseyi öldürmedim. Bir şey bilmiyorum. Suçum yok.” dedi.2 kızın telefon sinyalinin bağevinde kesildiği esnada bağevinden Yapıcı’nın telefon sinyalinin geldiğini delillerinin değerlendiren mahkeme Yapıcı’nın ‘Kasten adam öldürme’ suçlaması ile tutuklanmasına karar verdi.Adliye önünde konuşan Göksel Yapıcı’nın akrabası Tülay Yapıcı, “Göksel hastaydı. Hiçbirşeyden haberi yok. Televizyon bile izlemiyor. Kemiklerin bulunduğunu bile bilmiyordu. Annesi de hasta hasta.” dedi.Zanlının avukatı Nasuh Tokat ise adliye çıkışı gazetecilere yaptığı açıklamada, “Poliste ve savcılıkta olduğu pek fazla konuşmadı. ‘Ben kimseyi öldürmedim’ dedi. Fazla bir şey söylemedi.” dedi.‘Kasten adam öldürme’ suçlamasıyla tutuklanan Yapıcı, Tekirdağ T Tipi Kapalı Cezaevi’ne konuldu.

Yapıcı, adliye çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı.

HABER: FERHAT AKGÜN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tekirdağ Cinayetinin Baş Şüphelisi Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement