Cinayet Zanlıları Polis Ateş Açıp Kaçmak İsterken Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Cinayet Zanlıları Polis Ateş Açıp Kaçmak İsterken Yakalandı

Cinayet Zanlıları Polis Ateş Açıp Kaçmak İsterken Yakalandı

Adana'da, iki ayrı olayda 4 kişiyi öldürmekten 5 yıldır aranan İlyas Yıldız ile Abdullah Yörük, Bingöl'ün Karlıova ilçesinde yakalandı.

24.10.2013 11:38  Güncelleme: 11:57

Adana'da, iki ayrı olayda 4 kişiyi öldürmekten 5 yıldır aranan 20 yaşındaki İlyas Yıldız ile 21 yaşındaki Abdullah Yörük, Bingöl'ün Karlıova İlçesi'nde polise ateş açıp kaçmak isterken yakalandı. Adana Emniyet Müdürlüğü tarafından iki ayrı olayda 4 kişiyi öldürdükleri gerekçesiyle 5 yıldır aranan İlyas Yıldız ile Abdullah Yörük'ün Bingöl'ün Karlıova İlçesi'nde oldukları belirlendi. Karlıova İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, takibe aldıkları 2 kişiyi önceki gece ilçenin Turgut Özal Mahallesi'nde sokakta yürürken kıstırdı. Polisin 'dur' ihtarında bulunduğu Yıldız ile Yörük, üzerindeki tabancalarla polise ateş açarak kaçmaya başladı.

Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekiplerinin de takviye gelmesiyle Yıldız ile Yörük'ü yakalamak için geniş kapsamlı operasyon düzenlendi. Teknik takip ve Mobese kameralarının incelenmesi sonucu iki kişinin bir eve girerek sandıkları belirlendi. Polis, eve düzenlediği operasyonda 2 zanlıyı yakaladı.

Yakalanan zanlıların üzerinde 2 adet tabanca ve tabancalara ait bol miktarda mermi ele geçirildi. 5 yıldır aranan İlyas Yıldız ile Abdullah Yörük'ün çok sayıda suç kaydının olduğu ve organize bir suç örgütü üyeleri olduğu belirtildi. Yıldız'ın 2 ayrı adam öldürme ve uyuşturucu ticaretinden, Yörük'ün ise, yine iki ayrı adam öldürme ve cezaevinden firar suçlarından arandığı öğrenildi.

Zanlılar, işlenen bir cinayeti beraber işlediklerini itiraf ederek, bu yüzden Karlıova'ya gelerek saklandıklarını söyledi.Karlıova'da çıkarıldıkları nöbetçe mahkemece tutuklanan Yıldız ve Yörük Bingöl Cezaevine konuldu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cinayet Zanlıları Polis Ateş Açıp Kaçmak İsterken Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement