Cinayet Şüphelisi 2 Kişi, Hastaneye Emniyet Kordununda Gitti - Son Dakika
Güncel

Cinayet Şüphelisi 2 Kişi, Hastaneye Emniyet Kordununda Gitti

Cinayet Şüphelisi 2 Kişi, Hastaneye Emniyet Kordununda Gitti

Aksaray'da 1 kişinin öldüğü, 3'ü polis 15 kişinin yaralandığı silahlı ve sopalı kavga olayına karışan ve cezaevinde tutuklu bulunan 56 yaşındaki Ahmet Altınbaş ile 64 yaşındaki Şuayip Altınbaş, karın ağrısı şikayeti üzerine bugün hastaneye getirildi.

12.02.2015 15:28

Aksaray'da 1 kişinin öldüğü, 3'ü polis 15 kişinin yaralandığı silahlı ve sopalı kavga olayına karışan ve cezaevinde tutuklu bulunan 56 yaşındaki Ahmet Altınbaş ile 64 yaşındaki Şuayip Altınbaş, karın ağrısı şikayeti üzerine bugün hastaneye getirildi. Yaklaşık 50 polis ve jandarma, 2 kişinin can güvenliği nedeniyle etrafına adeta etten duvar örüp, hastaneye giriş ve çıkışlarını sağladı.

İddiaya göre, geçen 30 Mart'ta yapılan muhtarlık seçimlerinde, destekledikleri Yeni Mahalle muhtarı adayları nedeniyle aralarında husumet oluşan iki akraba grubu, geçen Aralık ayında buluşup barışmak istedi. Ancak grup arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Sopa ve av tüfeğinin kullanıldığı kavgada 15 yaşındaki Ali Altınbaş yaşamını yitirdi. Aralarında kavgaya müdahale etmek isteyen 3 polisin de bulunduğu 15 kişi yaralandı. Olayın ardından 7 kişi de tutuklandı.

Tutuklu sanıklardan Ahmet Altınbaş ve Şuayip Altınbaş, şiddetli karın ağrısı nedeniyle cezaevi aracıyla bugün Aksaray Devlet Hastanesi'ne getirildi. Yaklaşık 50 polis ve jandarma, 2 kişinin can güvenliği nedeniyle etrafına adeta etten duvar örüp, hastaneye giriş ve çıkışlarını sağladı. Tedavileri tamamlanan 2 kişi tekrar cezaevine götürüldü. - Aksaray

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cinayet Şüphelisi 2 Kişi, Hastaneye Emniyet Kordununda Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement